Haberler

AK Partili Orhan Miroğlu'ndan Rasim Ozan Kütahyalı'ya destek çıkışı

Güncelleme:

Boşnaklara yönelik sözleriyle Beyaz TV'deki işine son verilen, 21 ay sonra döndüğü kanaldan tekrar kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'ya AK Partili Orhan Miroğlu sahip çıktı. Miroğlu, yapılanın doğru olmadığını ileri sürdü.

Beyaz Tv'den ikinci kez kovulan Rasim Ozan Kütahyalı'ya AK Parti Meclis Yönetim Kurulu üyesi Orhan Miroğlu'ndan destek geldi. Miroğlu, Kütahyalı'nın ekmeğiyle oynandığını söyleyerek yapılanın doğru olmadığını ileri sürdü. Kütahyalı, Boşnaklara yönelik sözleri nedeniyle büyük tepki toplamıştı.

21 AY SONRA DÖNÜŞ YAPTIĞI KANALDAN TEKRAR KOVULMUŞTU

Boşnak halkına yönelik sözleri nedeniyle büyük tepki çeken ve mahkemelik olan Rasim Ozan Kütahyalı, 21 ay sonra dönüş yaptığı Beyaz TV'den tepkiler üzerine ikinci kez kovulmuştu. Kütahyalı'ya destek AK Partili Orhan Miroğlu'ndan geldi. Orhan Miroğlu, Rasim Ozan Kütahyalı'ya yapılanların doğru olmadığını ve Kütahyalı'nın ekmeğiyle oynandığını söyledi.

Orhan Miroğlu

AK PARTİLİ MİROĞLU: AFFEDİCİ OLMALIYIZ

AK Parti MYK Üyesi Miroğlu, affedici olmak gerektiği vurgusu yaparak, "Bazen ünlü yazarlar, aydınlar ve politikacılar tarafından çirkin sözlerle aşağılanan bir halkın mensubu olarak diyorum ki affedici olmalıyız. Boşnak kardeşlerimizi anlıyorum ve saygı duyuyorum. Ama Rasim Ozan Kütahyalı'yı ekmeğinden eden bir 'cezalandırmayı' doğru bulmuyorum" şeklinde konuştu.

AK Partili Orhan Miroğlu'ndan Rasim Ozan Kütahyalı'ya destek çıkışı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Rasim Ozan Kütahyalı Orhan Miroğlu Beyaz TV Haberler

500

Yorumlar (64)

SOCAR:

EY MİROĞLU, SEN BIRAK RASİMLE OYALANMAYI, VATANDAŞ KAN AĞLIYOR, BU İŞLERE KAFANI YOR. BANA NE RASİMİN AÇLIĞINDAN TOKLUĞUNDAN.

87
16
yanıtYanıtla
erc:

HERKEZİN EKMEĞİYLE OYNUYORSUNUZ RASİME Mİ ÜZÜLDÜN SEN CANIM . . . . ?

76
15
yanıtYanıtla
NE OLACAKTI:

YANDAŞ YA, ONDAN. AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE.

yanıt24
yanıt6
Zubi:

Yalancılıkla üstünüze yok maşallah yapın yapın Ak partinin üstüne atın.

yanıt4
yanıt34
SER59:

MANSUR BAŞKAN GİBİ BAŞKAN LAZIM TÜRKİYEYE SADECE HALK ODAKLI PROJELERLE . . HALK BİTMİŞ BUNLAR HALA MİLLET DİYOR. . NE MİLLETİ MİLLETMİ KALMIŞ

45
30
yanıtYanıtla
Zubi:

Sen tokezleyip düşmüş olabilirsin. Ama dimdik bir millet var yanında, önünde, arkanda.

yanıt0
yanıt0
boşnak kemal:

bu boşnaklarda amma abarttı ha ;tarihe mal oldu kendinizi yırtsanızda değişmez, bırakın adamın yakasını !

6
22
yanıtYanıtla
yusuf:

senin anlaşılan yaşın küçük . . haberlerle beraber birazda tarih oku araştır yaşını büyütmez lakin aklını ufkunu açar cahilliğine iyi gelir

yanıt3
yanıt0
derikli:

karaktersiz miroğlu bütün mardinliler olarak senden utanıyoruz sen halkını toprağını satan ikiyüzlü satılmış bir mahlukatsın

12
13
yanıtYanıtla
Adam olun:

Rasim ozan napti bosnaklara... O sözü Rasim mi uydurdu yanı yok muydu. Adam dedi diye mi bunlar.. kral çıplak diyen mi yoksa soyunan kral mi haklı ... Kendinize gelin Boşnaklar, sizi aldık adam ettik tepemize çıkmayın ..

2
22
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title