Haberler

AK Partili Azmi Ekici'den Dikkat Çeken 31 Mart Değerlendirmesi: Beka ve Kürdistan Lafı Kaybettirdi

Güncelleme:

AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Azmi Ekinci, 31 Mart yerel seçimleri ve İstanbul'daki seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede "Beka" ve "Kürdistan" söyleminin HDP seçmenini küstürdüğünü ve seçimi kaybettirdiğini ifade etti.

31 Mart yerel seçimlerini ve İstanbul'da alınan seçim sonuçlarını yorumlayan AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Azmi Ekinci, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

" 'BEKA VE KÜRDİSATAN'A GİDİN' SÖYLEMİ SEÇİMİ KAYBETTİRDİ"

AK Parti Milletvekili Azmi Ekinci, 31 Mart seçimlerine ilişkin Star Gazetesi'nden Fadime Özkan'a konuştu. Teşkilattan sorumlu genel başkan yardımcısı olan Ekinci, 'Beka ve Kürdistan'a gidin' söyleminin HDP seçmenini küstürdüğünü ve seçimi kaybettirdiğini söyledi.

AK Partili Azmi Ekici'den Dikkat Çeken 31 Mart Değerlendirmesi: Beka ve Kürdistan Lafı Kaybettirdi

"HDP TABANI HEMEN HEMEN TÜMÜYLE O TARAFA KAYDI..."

23 Haziran'da her şeyin yoluna gireceğini düşündüğünü ifade eden Ekinci "HDP oyları İmamoğlu'na nasıl gitti? " sorusuna şöyle yanıt verdi;

"Bizim beka konusundaki sert söylemlerimizle ve Sayın Cumhurbaşkanımızın terörle irtibat ve iltisak halinde bulunan HDP üst düzeyleri için söylediği ''Teröristsiniz, beğenmiyorsanız Kuzey Irak'ta Kürdistan var, oraya gidin'' cümlelerinin alınıp manipüle edilmesiyle HDP tabanının hemen hemen tümüyle o tarafa kayması…"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title