Haberler

AK Partili Aday ve MHP'li Aday Sosyal Medyada Birbirine Girdi: Esnaf Kan Ağlarken Sen Danstasın

Güncelleme:

Karabük'te MHP'den aday olan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve AK Parti Karabük Adayı Burhanettin Uysal arasında sosyal medyada tartışma çıktı. Yaşanan polemikler sonrası Vergili, Uysal için "Esnaf kan ağlıyor sen danstasın" paylaşımı yaptı.

Karabük'te Cumhur İttifakı'nın MHP ve AK Parti adayları arasında sosyal medya üzerinden tartışma yaşanıyor. Yerel seçimlerde yeniden MHP'den aday olan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve AK Parti Karabük Adayı Burhanettin Uysal, mevcut belediye binasının, valilik binası olarak kullanılması için devredilmesi üzerinden birbirlerini eleştirirken son olarak 'halk dansları' polemiği yaşandı.

Daha önce Karabük Üniversitesi Rektörü olan Uysal, belediye binasının devlete verilmiş olmasına tepki gösterip, "Valiliğe devredilirken belediye bütçesinden ne kadar harcama yapıldı? Valilik buraya ne kadar harcama yaptı? Bu arada rektörlüğün yaptığı harcamayı unutmayalım! Yapılan tadilat harcamaları bu binanın yapım maliyetini geçti mi geçmedi mi? Bu binayı kullanmakla Karabük Belediyesine ne kadar zarar ettirdiniz?" dedi.

AK Partili Aday ve MHP'li Aday Sosyal Medyada Birbirine Girdi: Esnaf Kan ağlarken Sen Danstasın

PART TİME BELEDİYE BAŞKANI BENZETMESİ

Uysal, MHP'li Başkan Vergili'ye 'Part Time belediye başkanı' benzetmesi yaparak, "Part Time Belediye Başkanı, siz kendi işletmelerinizde böyle bir binayı on yıl atıl bırakarak, hiç ticaret yaptınız mı?" diye sordu.

AK Partili Aday ve MHP'li Aday Sosyal Medyada Birbirine Girdi: Esnaf Kan Ağlarken Sen DanstasınAK Parti Karabük Adayı Burhanettin Uysal

MHP'li Vergili ise belediyeyi, "Borçsuz, 350 milyon TL değerinde gayrimenkul sahibi, kasasında parası olan Türkiye'nin en zengini" olarak tanıttı. Bunun üzerine açıklama yapan AK Partili Uysal, "Yeni belediye binası 27 milyon 640 bin TL ipotekli. Resmi kayıt olduğu iddia edilen belgeler üzerinde Karabük Belediyesi'nin 103 Milyon 144 bin 222 lira borcu olduğu anlaşılıyor" dedi.

AK Partili Aday ve MHP'li Aday Sosyal Medyada Birbirine Girdi: Esnaf Kan ağlarken Sen Danstasın

"HALK DANSLARINDA GÖZÜMÜZ ŞEHR-İ EMİN'İ ARADI"

Uysal, son olarak Karabük Valiliği'nin kültür-sanat buluşması etkinliğinde Halk Dans Topluluğu gösterisine katıldı. Uysal, "Protokol üyeleri gösteride yerini alırken, gözlerimiz Şehr-i Emin'i aradı. 1 Nisan'dan itibaren ilimizde Belediye olarak çeşitli sanatsal ve kültürel etkinliklere yer vereceğiz" diyerek Vergili'ye göndermede bulundu.

AK Partili Aday ve MHP'li Aday Sosyal Medyada Birbirine Girdi: Esnaf Kan ağlarken Sen Danstasın

"SEN DANS GÖSTERİLERİ İZLEYİP EĞLENİRKEN..."

Bunun üzerine Vergili, Twitter hesabından paylaşım yaparak, "Hocam akşam katıldığın programda bizi göremeyince üzülmüş, şehrin Şehri Emini neredeydi diye sormuşsun. Sen dans gösterileri izleyip eğlenirken biz esnaf çadırında kan ağlayan esnafımıza destek olmaya çalışıyorduk. O nedenle Şehri Emin olarak programda yer alamadık. Kusuruma bakma" dedi.

AK Partili Aday ve MHP'li Aday Sosyal Medyada Birbirine Girdi: Esnaf Kan Ağlarken Sen DanstasınKarabük Belediye Başkanı Rafet Vergili

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title