Haberler

AK Parti Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Mergen Oldu

AK Parti Manisa ilçeleri için Belediye Başkan adayları belli olurken, Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde mevcut Belediye Başkanı Zafer Mergen yeniden aday gösterildi.

AK Parti Manisa ilçe başkanlarının belli olmasının ardından yeniden aday gösterilen mevcut Köprübaşı Belediye Başkanı Zafer Mergen, aday gösterilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Mergen yaptığı açıklamada, "2009 yılında gerçekleşen mahalli idareler seçimlerinde halkımızın takdiri ve teveccühü ile geldiğimiz Belediye Başkanlığı makamında 5 yıldır hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmanın gayretiyle çalıştık. Hayal edilen, hatta birçoğu hayal bile edilemeyen eserleri köprübaşımıza kazandırdık. Şimdi yine siz kıymetli hemşerilerimizin destekleriyle daha birçok projeyi şehrimize kazandırmaya ve size 5 yıl daha hizmet etmeye talibiz. Köprübaşımıza hizmet etmek için durmak yok yola devam." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zafer Mergen Köprübaşı Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title