Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çelik Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, CHP’nin Meclis Başkanlığına olağanüstü toplantı başvurusuna ilişkin, “AK Parti hiç bir zaman meclisten kaçan bir parti olmaz. Orası milletin meclisidir, ne zaman makul bir zeminde bir çıkar söz konusu olursa tabii ki biz mecliste olacağız. Muhalefetin, meclisin toplanması çağrısına biz de olumlu cevap vereceğiz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, CHP'nin Meclis Başkanlığına olağanüstü toplantı başvurusuna ilişkin, "AK Parti hiç bir zaman meclisten kaçan bir parti olmaz. Orası milletin meclisidir, ne zaman makul bir zeminde bir çıkar söz konusu olursa tabii ki biz mecliste olacağız. Muhalefetin, meclisin toplanması çağrısına biz de olumlu cevap vereceğiz" dedi.

Şahsenem Çelik ve Ayten Yumuşak Karma Resim Sergisi Başkent Öğretmenevi'nde açıldı. Sergi açılışını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Sözcüsü Çelik ve AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın Yaptı.

Açılış sonrası gazetecilerinin sorularını cevaplandıran Çelik, "CHP'nin meclis başkanlığına bir başvurusu oldu. Meclisi olağanüstü toplantıya çağırdığı 18 Mart için, AK Parti nasıl bakıyor? Fezlekelerin gittiği de tartışılıyor, siz nasıl bakıyorsunuz? Fezlekeler gizli mi olmalı?" sorusuna, "Toplantı olmalı mı? Olmamalı mı? AK Parti'nin bu konuda ki tavrı nedir? Onunla ilgili size bazı bilgiler vereyim. Yasalarımız gereği 110 milletvekilinin imzası olduğu zaman zaten TBMM toplantıya çağrılabiliyor. CHP' nin tek başına zaten bu sayısı var. Diğer muhalefet partileri ile birlikte 184'ü bulmak gibi bir çabaları var. Buna da gerek yok, AK Parti hiç bir zaman meclisten kaçan bir parti olmaz. Orası milletin meclisidir, ne zaman makul bir zeminde bir çıkar söz konusu olursa tabi ki biz mecliste olacağız. Muhalefetin, meclisin toplanması çağrısına biz de olumlu cevap vereceğiz. AK Parti'de meclis de bulunacak. Fezlekelerin hangi bölümü okunacak hangi bölümü okunmayacak, doğrususunu isterseniz o konu da detaylı bir bilgiye sahip değilim. TBMM başkanının, başkanlık yönetiminin bu konudaki tavrı nedir? Orada o gün birlikte göreceğiz. Mahkemelerin özellikle soruşturma ile ilgili bir gizlilik kararı olduğu zaman, burası hukuk devleti ise orada azami derecede dikkat edilmesi gerekiyor" diye cevap verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hüseyin Çelik Şahsenem Ak Parti Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title