Haberler

AK Parti'li Milletvekili Adayı Cengiz Sağlam, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Güncelleme:

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Cengiz Sağlam, Büyükkalecik ve Değirmenayvalı Beldeleri ile Küçükkalecik ve Sarık köylerindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Cengiz Sağlam, Büyükkalecik ve Değirmenayvalı Beldeleri ile Küçükkalecik ve Sarık köylerindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Sağlam, Değirmenayvalı ve Büyükkalecik'te AK Parti'nin sağlık alanında yaptığı yatırımları anlattı. Sağlam, "Biliyorsunuz bende aslen Emirdağlıyım. Ankara, Eskişehir ve Afyonkarahisar arasında yer alan ilçemizde 2002 yılından önceki sağlık alanı gerçekten içler acısıydı. Bunun için çok gerilere gitmeye gerek yok. Benim çok yakın akrabalarımdan biliyorum. Onların Ankara ve Eskişehir yollarında yaşadığı sıkıntıları çok iyi hatırlıyorum. Haftada 3 gün Ankara ve Eskişehir yollarında saatlerce perişan olurlardı. 13 yıl önce hastaneye gittiğimizde doktor bulamazken, şimdi en ücra köyümüze kadar, hastaneye gelemeyen vatandaşımızın ayağına aile hekimi gidiyor. Büyükkalecik Beldesinin yolları ne kadar yokuş olursa olsun sağlık hizmetlerinin hiç aksamadığını biliyorum. İstediğimiz ilacı, istediğimiz eczaneden rahatça alabiliyoruz. Muayene kuyruklarındaki ölen insanlar artık Afyonkarahisar'da ve Türkiye'de yok Allah'a şükür. AK Parti'den önce vatandaşımız parasını ödemeden Hastaneden cenazesini bile alamazdı. Hastalar, cenazeler günlerce rehin kalırdı. Çok şükür hükümetlerimiz milletimizin hizmetkarı oldu. Vatandaşlar rahata, huzura ve refaha kavuştu" dedi.

"KAZANIMLAR HEBA OLMAMALI"

Ziyaretlerinde AK Parti seçim beyannamesini vatandaşlara anlatan Cengiz Sağlam, seçim çalışmalarının başından itibaren iktidar partisi olmaya en yakın parti olmaktan dolayı halktan büyük ilgi ve alaka gördüklerini söyledi. Küçükkalecik köyünde yaptığı konuşmada Sağlam, "1 Kasım seçimleri ülkemiz ve Afyonkarahisar'ımız için çok önemli. Parti olarak biz, Küçükkalecik köyü olarak sizler bunun farkındasınız. Bu seçimlerde vereceğimiz kararla 13 yıldan bu yana ülkemizin AK Parti iktidarı ile her alanda elde ettiği kazanımlar kalıcı hale gelip devam mı edecek? Yoksa eski Türkiye dediğimiz kriz günlerine geri dönülerek, heba mı olacak? Her şeyden önce bunu iyice sorgulamamız gerekiyor. Ben sizlerin sandıkta gereken cevabı vereceğinize yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Sağlam Büyükkalecik Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title