Haberler

    Sahnede düşen oyuncu Ahu Yağtu'nun omuru kırıldı

    Güncelleme:

    Başarılı oyuncu Ahu Yağtu, rol aldığı Karanlıkta Komedi adlı tiyatro oyununun gösteriminde dengesini kaybederek düştü. Yağtu'nun kazada kuyruk sokumu bölgesindeki omurda kırık meydana geldi.

    Rol aldığı projelerdeki başarısıyla adından her daim söz ettiren Ahu Yağtu, son sahnesinde talihsiz bir kaza yaşadı. Karanlıkta Komedi adlı tiyatro oyununun ilk prömiyerinde sahneye çıkan oyuncu, ayağının takılmasıyla düştü. Omuru kırılan oyuncu, 5 hafta evde istirahat edecek.

    "DİNLENEREK VE SPOR YAPARAK ATLATACAĞIM"

    Sahnede ayağı takılan ve dengesini kaybedip düşen Yağtu'nun omuru kırıldı. Doktorunun 5 hafta evde istirahat verdiği oyuncu, "Omurganın en alt kuyruk sokumu bölgesindeki omurda kırık var. Doğal olarak bir operasyon yapılamıyor. Evde dinlenerek ve spor yaparak atlatacağım. Kemik kendi kendine kaynayacak inşallah" diye konuştu.

    Ahu Yağtu'nun sahnede omurgası kırıldı

    KAZA SONRASI OYUN ERTELENDİ

    Burcu Kara, Gökçe Özyol ve Akasya Aslı Türkmen'in rol aldığı oyun Yağtu'nun başına gelen bu kaza nedeniyle oyunun 3-4 Mart tarihlerindeki İzmir ve Ankara oyunları da ileri bir tarihe ertelendi. Öte yandan Yağtu, "Kaza sonrası 'Karanlıkta Komedi' ve bu ay başlayacak olan 'Closer' adlı tiyatro oyunlarıma ara vermek zorunda kaldım" dedi.

    Ahu Yağtu'nun sahnede omurgası kırıldı

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Ahu Yağtu Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    Hudkro:

    Kuyruğunu bir süre sallayamayacak.

    9
    13
    yanıtYanıtla
    cahilsavar:

    boş boş konuşmayı ne çok seviyorsun sen ya kadın işini yaparken kaza geçirmiş bu nasıl bir yorum kıskanma sende çalış ona buna dilini uzatacağına

    yanıt5
    yanıt4
    25:

    Tipe bak tipe

    5
    10
    yanıtYanıtla
    Melis:

    Ben daha güzelim:))))

    yanıt0
    yanıt16
    Yonis:

    Tamam

    yanıt1
    yanıt1
    Hakkı Türkmen:

    Geçmiş olsun güzel insan.

    6
    0
    yanıtYanıtla
    Getorn:

    Boşanınca yaşadığı kuyruk acısını şimdi gerçekten yaşıyor.

    1
    2
    yanıtYanıtla
    cONİ:

    KARANLIKTA KOMEDİ YAPARLARSA TABİ DÜŞER:)))

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title