Haberler

Ahmet Kural, Sıla ve Hazer Amani'nin Samimi Görüntüleri Hakkında İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz aylarda MasterChef'in evli olan jüri üyesi Hazer Amani ile arabada sarmaş dolaş görüntülenmişti. Bugün çıktığı hakim karşısında hapis cezasına çarptırılan Ahmet Kural, konu hakkında ilk kez konuştu.

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla Gençoğlu'na karşı "hakaret, tehdit ve kasten yaralama" suçlarını işlediği iddiasıyla yargılandığı davada, 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Adliye çıkışında açıklama yapan Kural, Sıla ile MasterChef jürisi Hazer Amani'nin arabada sarmaş dolaş çekilen görüntüleri hakkında açılama yaparak "Benden sonrası tufan" dedi.

İKİNCİ KEZ HAKİM KARŞISINA ÇIKTILAR

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ve oyuncu Ahmet Kural arasında yaşanan şiddet olayına ilişkin davanın ikinci duruşması bugün gerçekleştirildi. Mahkeme Ahmet Kural'ın tanıklarını dinlemeyi reddetti. Oyuncu bu durum karşısında gerginleşince sesini yükseltti ve Sıla'ya karşı bazı suçlamalarda bulundu. Mahkeme sonucunda Ahmet Kural, 16 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Ahmet Kural, Sıla ve Hazer Amani'nin Samimi Görüntüleri Hakkında İlk Kez Konuştu

"BU BİR İNTİKAM DAVASI"

Duruşma sonrası adliye önünde açıklama yapan Ahmet Kural, "Ceza yok. Şiddette kesinlikle bulunmadım ama bu iki sevgili arasında olan bir şeydi. Kendisi erkeğe de kadına da şiddet uygulamaya bayılır. Hem psikolojik hem de fiziki şiddet. Bu bir intikam davası artık. Bu mevzu burada bitmedi. Temyize gideceğiz." dedi.

Ahmet Kural, Sıla ve Hazer Amani'nin Samimi Görüntüleri Hakkında İlk Kez KonuştuHazer Amani ve Sıla

"BENDEN SONRASI TUFAN"

Kural, Sıla ve Hazer Amani'nin geçtiğimiz aylarda arabanın arka koltuğunda sarmaş dolaş uyuması hakkında da ilk kez konuştu. Konuyla alakalı tek cümlelik açıklama yapan Kural, Benden sonrası tufan" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hazer Amani Ahmet Kural Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

vicdan:

Şu ana kadar Sıla''ya hak veriyordum. . . ama beni rahatsız eden şeyler var adını koyamıyorum hislerim; bunun bir intikam davası olduğunu söylüyor. . . . Sıla''nın yüzünde zerre samiyet ve masumiyet görmüyorum. . Ahmet Kural''ın Sıla''nın intikam oyununun kurbanı olduğunu düşünüyorum. . .

22
1
yanıtYanıtla
HANDAN:

Erkek dediğin döverde severde. Zaten erkek biraz sert olmalı ben öyle yumaşak başlı soğan erkeği istemem. Ahmet bey gibi yeri geldiğinde biraz okşamalı. Kadınlarda hareketlerine dikkat etmeli erkeğini kızdırmamalı. Adam bütün gün dışarıda ekmeğinin peşinde eve gelince biraz saygınız olsun güler yüzle karşılayın yahu gurur yapmayın bir ayağını yıkayı verin. Zaten Sıla gibi kadının dışarıda yarı çıplak şarkı söylemesi çok yankış. İnsan gibi evinde otur çocuk büyüt temizlik yemek yap eşinin bekle.

7
9
yanıtYanıtla
.......:

Harun abi?

yanıt0
yanıt0
FARUK:

Ahmet Kural adamdır

11
4
yanıtYanıtla
....:

Hadi ya, dövdüğü Sıla değil de yandaş biri olsaydı böyle yazmadın ama

yanıt0
yanıt1
.......:

Ne adamı lennn neyi adam beş kuruş etmez

yanıt0
yanıt0
isterik:

ahmet le yaşarken sevgilim var diyor. o sevgili varkende hazer le yakalanıyor

8
1
yanıtYanıtla
AYI:

Kadın narin canlıdır biraz nazik basıcan

3
5
yanıtYanıtla
ugi:

sila ne is hic erkeklerden nefret etmis gibi durmuyorsun

6
1
yanıtYanıtla
AT SURAT:

sıla Ahmet KURAL sayesinde çok pirim yaptı.

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title