Haberler

Ahmet Kural, Şiddet İddialarından Sonra Evinden Taşınma Kararı Aldı

Güncelleme:

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle hapis cezasına çarptırılan Ahmet Kural'dan şok bir hamle geldi. Kural, olayın yaşandığı evden taşınma kararı aldı.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu ile dillere destan bir aşk yaşayan Ahmet Kural, bir süredir şiddet iddialarıyla gündeme geliyordu. Sıla'yı darp ettiği iddia edilen Ahmet Kural, güvenlik kamerası görüntüleri nedeniyle defalarca basında da yer alan Zekeriyaköy'deki villasından taşınma kararı aldı.

ŞİDDET İDDİALARI SONRASI HAREKETE GEÇTİ

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, şiddet iddiaları sonrası harekete geçti. Geçtiğimiz Ekim ayında Ahmet Kural'ın Zekeriyaköy'deki evinde kendisine şiddet uyguladığını iddia eden Sıla Gençoğlu, adliyeye giderek suç duyurusunda bulunmuştu. Sıla Gençoğlu'nun şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olduğu Ahmet Kural, 1 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı. Kural tüm bu yaşanan olaylardan sonra, söz konusu şiddetin yaşandığı evden taşınma kararı aldı.

Ahmet Kural, Şiddet İddialarından Sonra Evinden Taşınma Kararı Aldı

Ahmet Kural, Şiddet İddialarından Sonra Evinden Taşınma Kararı Aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Zekeriyaköy Ahmet Kural Haberler

500

Yorumlar (20)

Sevil.:

Bu adam tiksindirici, yitiçi, kadin düşmanı hareketler sergiliyor

8
55
yanıtYanıtla
MEVİL:

Sıla sen misin?

yanıt40
yanıt3
he he:

böyle gidersen asla sevilemeyeceksin sevil

yanıt1
yanıt0
SADO:

yaww bu kadın sırf gündemde kalmak için başka bir açıklaması yok

34
6
yanıtYanıtla
Emre:

SILA OUT AHMET İN

31
7
yanıtYanıtla
YORUMMM:

SILANIN TİPİNE BAK HELE KADIN DEĞİL ŞEYTANIN ERKEK KARDEŞİ GİBİ DURUYO ALLAH ISLAH ETSİN.

11
5
yanıtYanıtla
memo:

kadın dediğin efendi nazik hanım olur , yolun başında baktın yalan var sözleri davranışları hareketleri sana hiğtap etmiyor , ilişki yaşamdan ayrıl, medya nedir , adamın ekmeğiyle oynuyorsun , kendi geleceğini karartıyorsun

14
1
yanıtYanıtla
ceto:

adam gibi adam AHMET KURAL ::::sen nasil bir kralsin . . . .

10
3
yanıtYanıtla
Devlet-i Alaiyye-i Osmaniyye:

Adalet sistemimiz erkeği dinlemeden direk yargılayan bir algoritmaya sahip. Hiç bir matematik konuyu açıklamıyor bu adam bok gibi para kazanırken parayla dövecek adam tutar bunu dövüp niye kendini bitirsin. Bu kadın gündem olmak için herşeyi yapıyor hiç mi kimse bunu görmüyor

9
3
yanıtYanıtla
meraklı:

gerizekalı insan. mantığa bak hele. adamın psikopat olduğu konuşmalarından belli röpörtaj verirken bile sinirli adam. sen neden bahsediyorsun hıyar.

yanıt4
yanıt8
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title