Haberler

Ahmet Kural'dan Uyuşturucu Açıklaması: Bir Takım Hatalarım Oldu

Güncelleme:

Sıla Gençoğlu'nu dövdüğü iddiasıyla mahkemelik olan ve yıllar önce uyuşturucu kullandığı ortaya çıkan Ahmet Kural, yaptığı açıklamada "Herkes gibi benim de hatalarım oldu" diyerek kendisini savundu.

Sıla Gençoğlu, geçtiğimiz aylarda sevgilisi Ahmet Kural'dan şikayetçi olduğunu söyleyerek şikayetçi oldu. Önceki hafta hakim karşısına çıkan Ahmet Kural'ın 2009 yılında uyuşturucu kullandığı ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'ne röportaj veren Kural, çıkan haberlerin doğru olduğunu belirterek, "Herkesin geçmişte hataları vardır" dedi.

"GEÇMİŞTE BİR TAKIM HATALARIM OLDU"

Sıla'ya şiddet uyguladığı iddia edilen Ahmet Kural'ın uyuşturucu madde kullandığı ve üzerinde bulundurduğu ortaya çıktı. Oyuncu, duruşma sonrası ortaya çıkan haberler hakkında açıklama yaparak şunları söyledi: "Her insan gibi benim de geçmişte birtakım hatalarım oldu. İster özenti deyin, ister meraktan deyin; bundan 10 yıl önce 2009 yılında, maalesef böyle istenmeyen bir olayı yaşadım.

Ahmet Kural'dan Uyuşturucu Açıklaması: Bir Takım Hatalarım Oldu

"TEDAVİYE İHTİYAÇ DUYMADIM"

Bu bir gençlik hatası idi. Yaşandı bitti. Olayın ardından kendimi tamamen işime adadım. Bağımlı olmadığım için bir tedavi ihtiyacı duymadım.

Ahmet Kural'dan Uyuşturucu Açıklaması: Bir Takım Hatalarım Oldu

"KARŞI TARAFIN STRATEJİK OYUNU, BENİ SUÇLU GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORLAR"

2009'da hakkımda açılan dava, 2014'te karara bağlandı ve hükmün açıklanması geri bırakıldı. Şimdi bildiğiniz gibi yeni bir dava süreci yaşıyorum. Alakasız eski bir dava dosyasının tozlu raflardan indirilip 10 yıl sonra sırf bir ceza alabilmem için mahkemede karşıma çıkarılmasını, karşı tarafın stratejik bir oyunu olarak görüyorum. Potansiyel bir suçlu gibi gösterilmem için bu konuyu gündeme taşıdıklarını biliyorum."

Ahmet Kural'dan Uyuşturucu Açıklaması: Bir Takım Hatalarım Oldu

Ahmet Kural'dan Uyuşturucu Açıklaması: Bir Takım Hatalarım Oldu

Ahmet Kural'dan Uyuşturucu Açıklaması: Bir Takım Hatalarım Oldu

Ahmet Kural'dan Uyuşturucu Açıklaması: Bir Takım Hatalarım Oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Kural Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

BODRUMLU:

LA SILA SEN Bİ GARİP LEZBİYENSİN NE İŞİN OLUR AHMETLE MEHMETLE BUL Bİ HATUN KİŞİ SABAHLARA KADAR YALASIP DURUN

2
1
yanıtYanıtla
Sütlü köpüklü kafası:

Kardesim koynunuza alacaginiz kadini iyi secin ya vezir, ya rezil olursunuz. Kadin bir sozsoyledi milleti karsisina aldi, konserler iptal oldu, sonra bir kurban buldu magduru oynadi o sozleri unutuldu, magdur kadin oldu. Tamam Ahmet de duzgun bir adam degil belki ama silaya bir kurban lazimdi bu Ahmet oldu, Ahmete yazik oldu. Muratin dedigi gibi Ahmet bu suclamalarin devam etmesi sonucunda ''Ofis boy'' olacak

2
0
yanıtYanıtla
Sedat:

Sıla ağır lez

1
0
yanıtYanıtla
DÜŞÜNEN DELİ:

REKORLARI KIRAR.

0
0
yanıtYanıtla
.123:

5 yıl içinde yeni bir suç işlediği için ertelenen 10 ay hapis cezası işleme alınacak. Sıla olayından para cezası bile alsa 10 ay hapis garanti geliyor.

0
0
yanıtYanıtla
MY~:

ama 10 yıl geçtiği için zaman aşımından dolayı uyuşturucudan herhangi bir ceza almayacak

yanıt0
yanıt0
321.:

DAVA 2010 da işlenmiş 2010 5=2015 10 ay mahkeme düşer garanti değil yani saygılar

yanıt0
yanıt0
Sefa:

12, 06, 2014 de karar kesinleşmiş, Sıla davası karara bağlanıp kesinleşene kadar süre dolar , yorma kafanı.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title