Haberler

Ahmet Davutoğlu yeni parti için çalışmaları hızlandırdı

Güncelleme:

AK Parti'den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, parti kurma çalışmalarını hızlandırdı. Davutoğlu ve ekibi parti tüzüğü için çalışmalara başlarken, parti ismi konusunda da harekete geçildi. Ayrıca Davutoğlu'nun ilk ziyaretini Manisa'ya yapacağı belirtildi.

Türkiye siyasetinin son dönemde en çok konuştuğu konulardan olan Davutoğlu'nun yeni partisi şekilllenmeye başlıyor. Tarafsız Haber Ajansı'nın edindiği bilgiye göre; AK Parti'den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kuracağı partinin program ve tüzüğünün yazımına başlandı. Bir yandan da kurucular kurulu konusunda çalışmalar sürüyor. Partinin ismi konusunda da harekete geçildi.

PARTİNİN İSMİ İÇİN ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

İsim üzerinde çalışmaların devam ettiği belirtilirken, Türkiye'nin her yerinden parti ismi konusunda öneriler geldiği ifade edildi.

DAVUTOĞLU İLK ZİYARETİNİ MANİSA'YA YAPACAK

Davutoğlu'nun ilk ziyaretini Manisa'ya yapacağı ve orada bir konuşma yapacağı ifade edildi.

Ahmet Davutoğlu yeni parti için çalışmaları hızlandırdı

"MİLLETVEKİLLERİNDEN KİMSEYİ İSTİFA ETTİRMEYECEĞİZ"

Davutoğlu'na yakın bir kaynak şu bilgileri paylaştı:

"Mevcut milletvekillerinden kimseyi istifa ettirmeyeceğiz. Başka bir partiden milletvekili transfer etmeyi doğru bulmuyoruz. Görüştüğümüz milletvekilleri var. Onlar bir erken seçim kararı alırlarsa bizi seçime sokmamak için bizde 'çalma kapımı çalarım kapını' diyeceğiz. Siyaseti bir hile olarak görüyorsanız, doğru değil. İstifalar devam ediyor. Eskiden AK Parti'de çok ciddi görevlerde bulunmuş bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları istifa edecek. Mevcut belediye başkanları da ileride parti kurulduktan sonra geçecek."

AK PARTİLİ YETKİLİ: TEK BİR MİLLETVEKİLİ GİTMEZ

AK Partili bir yetkili ise yeni parti ile ilgili şu yorumu yaptı:

"Milletvekillerinden kimse gitmez. Herkes herkesle görüşür, çünkü herkes birbirini tanıyor. Görüşmeler olabilir ama hiçbir milletvekili gitmez. Milletvekilinin parti değiştirmesi için bir siyasi rüzgarın olması gerekir, böyle bir rüzgar yok. AK Parti'den tek bir milletvekili gitmez."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (1)

AbdoMobil-IOS:

Haydi bakalım vatan ,millet için ne yapacaksın Davut?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title