Haberler

Ağrı Belediyesi Eşbaşkanı ile Kadın Zabıtalar Kuaförleri Denetledi

Güncelleme:

ğrı Belediyesi Eşbaşkanı Mukaddes Kubilay ile Zabıta Müdürlüğü'nde görevli kadın zabıtalar kenetteki kuaför ve güzellik salonlarını denetledi.

Ağrı Belediyesi Eşbaşkanı Mukaddes Kubilay ile Zabıta müdürlüğüne bağlı kadın zabıtalar kenetteki kuaför ve güzellik salonlarını denetledi. Kadın kuaförleri ile güzellik merkezlerinde hijyen denetimi, işyeri açma ve çalışma ruhsatı, sağlık portör muayenesi ve usta öğretici belgesi gibi eksiklikler denetlendi. Eşbaşkan ve beraberindeki kadın zabıtalar, işyeri sahiplerini temizlik koşulları ve uyulması gereken kurallar konusunda uyardı. Ruhsat

'Eksikleri tamamlamayanlara ceza verilecek'

Denetimler hakkında açıklama yapan Eşbaşkan Mukaddes Kubilay,"Belediyemiz de daha önce kadın zabıtalar olmadığı için bayanlara özel hizmet veren kuaför ve güzellik merkezlerinde denetimlerimiz çok seyrek devam ediyordu. Ancak bundan sonra kadın zabıtaların göreve başlaması ile birlikte zabıta arkadaşların da desteği ile kuaför ve güzel merkezlerindeki denetimlerine devam edecekler. Özellikle temizlik konusuna belediye olarak büyük önem vermekteyiz. Yaptığımız kontrollerde ruhsat ve temizlik konusunda eksiklikleri olan iş yerlerini uyarıyoruz. Söz konusu eksiklikleri yerine getirmeyen iş yerleri hakkında ikinci bir denetim sonrası gereken cezalar verilecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mukaddes Kubilay Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title