Haberler

Adıyaman'da, LPG Yüklü Tanker Devrildi: 1 Ölü

Güncelleme:

Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Şambayat beldesinde LPG yüklü tankerin kaza yapması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Şambayat Beldesinde LPG yüklü tankerin kaza yapması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, özel bir tüp gaz dağıtım şirketine ait Fatih Karataş (31) idaresindeki 01 HJ 057 plakalı LPG yüklü tanker Şambayat Beldesinde özel bir petrol istasyonuna LPG bıraktıktan sonra Adıyaman istikametine gitmek üzere yola çıktı. 250 metre yol aldıktan sonra sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu LPG tankeri şarampole yuvarlanarak yan yattı. Şans eseri tankerin patlamaması ise, belde halkına derin bir nefes aldırdı. Tankerin altında kalarak feci şekilde can veren sürücü Fatih Karataş olay yerine çağrılan AFAD, vinc ve itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden çıkarılarak Besni Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kazada tankerin patlamaması ise olası bir facianın eşiğinden dönüldü.

Olay yerine gelerek inceleme yapan Besni Cumhuriyet Savcısı İlyas Ergen ve Besni ilçe Jandarma Komutanı Vekili Üsteğmen Sefa Doğmaz inceleme yaptı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Karataş Adıyaman Şambayat Besni Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title