Haberler

Aday adayları AK Parti'den istifa etti

Güncelleme:

AK Parti'den Kemer Belediye Başkan aday adayı olan Bedri Yalçın, Turan Anatürk ve Kemer Belediye eski başkanı Hasan Şeker, partiden istifa etti.

Şeker, Yalçın ve Anatürk, AK Parti Kemer İlçe Teşkilatı'nda, teşkilat başkanı Ferruh Derin'e istifa dilekçelerini verdi.

Gazetecilere açıklamaya yapan Derin, Şeker ve Yalçın aday adayı olduklarında aday kim seçilirse desteklemeye hazır olduklarını söylediklerini hatırlattı.

"DEMEK Kİ SÖYLEDİKLERİNDE SAMİMİ DEĞİLLERMİŞ"

Diğer aday adaylarının Kemer Belediye Başkan adayının açıklanmasından sonra toplantılar yapmaya başladıklarını ifade eden Derin, "İstifa etmelerini halkın takdirine bırakıyoruz. Demek ki söylediklerinde samimi değillermiş. İstifa etmeleri kendilerinin takdiridir. Yolları açık olsun" dedi.

"BİZİMLE BİR FOTOĞRAF BİLE ÇEKTİRMEDİ"

Yalçın ise Derin ile fotoğraf çektirmek istediklerini ancak karşılık bulamadıklarını söyledi.

Fotoğraf çektirmeyi kabul etmeyen bir zihniyetin AK Parti'yi yaraladığının kanıtı olduğunu ifade eden Yalçın, "Başkanımıza fotoğraf çekilelim dedim. AK Parti'de 11 yıllık bir emeğimiz var. Bizimle bir fotoğraf bile çektirmeyi gerek görmeyen ilçe başkanını kamuoyuna havale ediyorum" diye konuştu.
 

Kaynak: AA / Güncel

Yalçın Turan Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title