Haberler

Adana Demirspor'dan Kadın ve Çocuklara Ulaşım Jesti

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında, kadın ve çocuk taraftarlar için otobüs seferleri düzenlenecek

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un yönetim kurulu, sahalarında cezaları nedeniyle seyircisiz oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında, kadın ve çocuk taraftarlar için kentin belirli merkezlerinden otobüs kaldıracak.

Kulüp Başkanı Mustafa Tuncel, yazılı açıklamasında, ligin ikinci haftasında sahalarında yapacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına kulübün seyircisiz oynama cezası nedeniyle sadece kadın ve çocukların alınacağını hatırlattı.

Taraftar desteğinin önemli olduğunu belirten Tuncel, şunları kaydetti:

"Bu maçta cezalıyız. Ancak kadın taraftarlarımızın desteğiyle maçı alacağımıza inanıyorum. Kadın taraftarlarımızın stada rahat gelebilmeleri için otobüs tahsis ettik. Adana Demirspor taraftarından güç alan bir takım. Kadın taraftarlarımızın takımlarını layıkıyla destekleyeceğinden, mavi lacivertli futbolculara güç vereceğinden kuşkumuz yok. Bunun için maç öncesi kentin belli noktalarından otobüs seferleri düzenleyerek kadın ve çocuk taraftarlarımızı 5 Ocak Stadı'na taşıyacağız. Maç sonu da yine aynı otobüslerle taraftarlarımız evlerine bırakılacaktır. Taraftarımıza bu hizmeti ücretsiz olarak sunacağız."

Öte yandan, Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz, CHP Adana Milletvekili Turgay Develi'nin, Adana Demirspor maçlarının canlı olarak yayınlanması için TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ile görüştüğünü bildirdi.

Milletvekili Develi'nin Şahin ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiğini kaydeden Yavuz, "5 Ocak Stadı'nda cezamız nedeniyle seyircisiz oynayacağımız Balıkesirspor ve Bucaspor karşılaşmalarımız TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. CHP Adana Milletvekili Turgay Develi'ye duyarlılığı için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. - Adana

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Adana Demirspor Mustafa Tuncel Turgay Develi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title