Haberler

Kaza yerine göreve giden kadın polis, yakınlarının ölüm haberini alınca yıkıldı

Güncelleme:

Adana'da anne ve kızı ile kamyonet sürücüsünün yaşamını yitirdiği, 2 kardeşin de yaralandığı trafik kazasını telefonla haber alıp olay yerine gelen kadın polis memuru, yakınlarının ölüm haberiyle yıkıldı.

Adana'da meydana gelen trafik kazasında anne ve kızı ile kamyonet sürücüsü öldü, 2 kardeş ise yaralandı. Kazayı telefonla haber alıp olay yerine gelen kadın polis memuru, yakınlarının ölüm haberiyle yıkıldı.

Kaza, sabah saatlerinde Sarıçam ilçesi Baklalı Caddesi'nde meydana geldi. Tarlasına gitmek yola çıkan Ahmet Kaysanık yönetimindeki 01 VAM 30 plakalı otomobil, kavşakta sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 01 AR 051 plakalı kamyonetle çarpıştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekibinin içindeki kadın polis memuru teyzesinin oğlu sürücü Ahmet Kaysanık'ın ağır yaralandığını, eşi ile kızının hayatını kaybettiğini öğrenince şoka girdi.

Kaza yerine göreve giden kadın polis, yakınlarının ölüm haberini alınca yıkıldı

GÜVENLİK KAMERASINA DA YANSIDI

Kazada otomobil sürücüsünün eşi Münevvet ile kızı Serpil Kaysanık ve kamyonet sürücüsü hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Ahmet Kaysanık ile kardeşi Ömer Kaysanık ise yaralandı. İhbarla kaza yerine gelen sağlık görevlileri, 2 yaralıyı ambulansla hastaneye kaldırdı. Anne ve kızı ile kamyonet sürücüsünün cansız bedeni ise morga götürüldü. Kaysanık ailesinin kazayı duyan yakınları da olay yerine gelip, uzun süre gözyaşı döktü. Soruşturma başlatılan kaza, güvenlik kamerasına da yansıdı.

KADIN POLİS MEMURU YIKILDI

Adana'da, anne ve kızı ile kamyonet sürücüsünün yaşamını yitirdiği, 2 kardeşin de yaralandığı trafik kazasını, telefonla haber alıp olay yerine gelen kadın polis memuru, yakınlarının ölüm haberiyle yıkıldı. Kazada teyzesinin oğlu sürücü Ahmet Kaysanık'ın ağır yaralandığını, eşi ile kızının hayatını kaybettiğini öğrenen kadın polis, yakınlarına sarılıp gözyaşları döktü. Kadın polisi, meslektaşları sakinleştirmeye çalıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (32)

pesimist:

savaşta ölüyoruz, salgında ölüyoruz, bunlar yetmezmiş gibi bide trafikte ölüyoruz. sebebi öküzlerin araç kullanıyo olması. ülke her bokolog ve f1 plotu dolu. trafik kurallarını enaz bilen millet biziz. dünyanın en cahil ülkesiyiz. yazık değil mi o ölen insanlara.

75
4
yanıtYanıtla
PESİMİSTE:

kapa çeneni cahil sensin la dangalak adam gibi yorum yapsan dişimi kırcam

yanıt6
yanıt42
Ahmet YILMAZ:

Doğru söylüyorsun da, bu habere yorum olarak yazınca biraz itici durmuş.

yanıt5
yanıt2
Murat han:

Yakıstımı simdi ilk yorumuna bu yorum

yanıt4
yanıt3
sarı:

ölümü tadacağız çaresiz imanlı gitmek nasip etsin yaradan. . . . ALLAH rahmet eylesin. .

43
4
yanıtYanıtla
Ahmet:

ALLAH rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Zor içinde zorluk .ALLAH sabırlar versin

24
1
yanıtYanıtla
Başak:

Teyze, ana yarısıdır. Teyze çocuğu da kardeş gibidir. Acılı polis memurunun halini idrek edebiliyorum. Allah sabırlar versin.

23
1
yanıtYanıtla
Ahmed hamdi bulut:

Ya rabbulalemin Ey rahmani rahim Bizleri yapmış olduğumuz günahlardan ötürü cezalandırma canımızı almadan önce bizlere acı ve fırsat ver Bize tövbe etmeyi Nasib eyle

19
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

çok acı tesadüf, yazık, Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.

18
1
yanıtYanıtla
Vicdanlı adam:

Yazık Allah sabır versin allah rahmet eylesin

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title