Haberler

ADANA Bakan Selçuk, Ramazan öğretmenin ailesine başsağlığı diledi

Güncelleme:

Bakan Selçuk, Ramazan öğretmenin ailesine başsağlığı dilediMİLLİ Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, geçen hafta Mersin'de dezenfektan üretimi sırasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden öğretmen Ramazan Şahin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bakan Selçuk, Ramazan öğretmenin ailesine başsağlığı diledi

MİLLİ Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, geçen hafta Mersin'de dezenfektan üretimi sırasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden öğretmen Ramazan Şahin'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Selçuk, Ramazan öğretmenimiz, 'Bu ülkenin bana ihtiyacı var' diyerek, yoğun bir çalışma içindeydi. Bu elim kazada şehit olan öğretmenimizin ailesinin daima yanındayız dedi.

Toroslar ilçesindeki Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kimya bölümünde dezenfektan üretimi sırasında 4 Temmuz'da meydana gelen patlamada yaralanan öğretmen Ramazan Şahin, 10 Temmuz'da tedavi gördüğü Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Ramazan Şahin'in cenazesi, Adana'daki Buruk Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Öğretmen Şahin'in acılı ailesini ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Şahin'in babası Kahraman ve annesi Tahide Şahin'e başsağlığı diledi.

EĞİTİM CAMİASI DÜNYAYA ÖRNEK OLUYOR

Dünyada büyük bir salgın olduğunu ve Türkiye'nin de bu salgından etkilendiğini hatırlatan Bakan Selçuk, sağlık alanındaki uzmanların olduğu gibi Milli Eğitim Bakanlığı'nın da salgın konusunda dünyaya örnek olacak uygulamalar ve üretimler yaptığını kaydetti. Bu üretimlerin, meslek liselerindeki boyutunun önemine dikkat çeken Bakan Selçuk, Mersin Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki öğretmenlerimiz de bu konuda büyük çaba gösterdiler. Rahmetli öğretmenimiz Ramazan Şahin de bu konuda hafta sonu dinlemeden, 'Bu ülkenin bana ihtiyacı var' diyerek, yoğun bir çalışma içindeydi. Bu elim kazada şehit olan öğretmenimizin ailesinin yanında olmak, taziyede bulunmak için buradayız dedi.

MEKANI CENNET OLSUN

Zor günlerde devlet olarak tüm öğretmenlerin yanında olduklarını dile getiren Bakan Selçuk, Bununla ilgili her türlü tedbiri alıyoruz. Valimizle istişarelerde bulunduk. İncelemelerimiz devam edecek. Netice itibarıyla eğitim camiamız adına, ailemize başsağlığı diliyorum. Ramazan öğretmenimize Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Şahin Ziya Selçuk Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

title