Haberler

Adana Ahmet Suphi Altındöken'in Katil Zanlısı Adliyede, 2 Cezaevi Müdürü Açığa Alındı

Ahmet Suphi Altındöken'in katil zanlısı adliyede, 2 cezaevi müdürü açığa alındıYusuf BAŞTUĞ- Salih ÜÇTEPE- Akif ÖZDEMİR/ADANA, (DHA) - ADANA F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda üniversiteli Özgecan Aslan'ın katili 27 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken'i tabancayla vurarak öldüren hükümlü 46 yaşındaki Gültekin Alan ile sona yardım ettiği öne sürülen aralarında bir infaz koruma memuru ve silahı cezaevine soktuğu iddia edilen bir kadının da bulunduğu gözaltındaki bazı kişiler de adliyeye sevk edildi.

Ahmet Suphi Altındöken'in katil zanlısı adliyede, 2 cezaevi müdürü açığa alındı

Yusuf BAŞTUĞ- Salih ÜÇTEPE- Akif ÖZDEMİR/ADANA, (DHA) - ADANA F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda üniversiteli Özgecan Aslan'ın katili 27 yaşındaki Ahmet Suphi Altındöken'i tabancayla vurarak öldüren hükümlü 46 yaşındaki Gültekin Alan ile sona yardım ettiği öne sürülen aralarında bir infaz koruma memuru ve silahı cezaevine soktuğu iddia edilen bir kadının da bulunduğu gözaltındaki bazı kişiler de adliyeye sevk edildi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da, tabancanın içeride görev yapan biri tarafından sokulduğuna dair bulgular olduğunu, ayrıca 2 cezaevi müdürü ile 3 görevlinin açığa alındığını açıkladı.

Tuvalette bulduğunu ileri sürdüğü tabancayı bir gardiyanın başına dayayarak ölüm tehdidiyle hücrelerindeki baba Necmittin Altındöken ve oğlunu koğuşlarında tabancayla vuran katil zanlısı Gültekin Alan, büyük gizlilik içinde Adana Adliyesi'ne getirildi. Alan'a yardım ettiği öne sürülen şüpheliler de sorgulanmak üzerine ayrı ayrı adliyeye getirildi. Şüphelilerin ifadesi olayı sorgulayan Cumhuriyet Savcısı tarafından alınırnken, adliye çevresinde geniş güvenlik önlemi uygulandı.

CENAZENİN DEFİNİ SORUN

Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından 2 gece önceeki gece annesi Naciye Tan'a teslim edilen Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesi Tarsus'ta toprağa verilemeyince tekrar Adana Devlet Hastanesi morguna getirildiyse de, defin gerçekleşemedi. Tarsus ve Adana'da mezarlık yeri verilmediği ileri sürülen Ahmet Suphi'nin cenazesi hastane morgunda bekletiliyor. 'Çöpe mi atayım?' diyerek isyan eden anne Naciye Tan'ın dün morga girerek oğlunun cenazesini baktığı ardından da hastaneden ayrıldığı bildirildi. Altındöken'in cenazesinin nerede nasıl defnedileceği merak konusu haline geldi. Sosyal medyada ise 'Yatacak yeri yok denilen bu olsa gerek' şeklinde yorumlandı. Anne Naciye Tan'ın avukatı İbrahim Kaplan cenazeyi Tarsus veya Kocaköy'de toprağa vermek üzere müracaat ettiklerini, ancak belediyelerin yer göstermediğini, bunun skandal olduğunu başka bir yere gömerek suç işlemediklerini söyledi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Suphi Altındöken Ahmet Suphi Tarsus Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title