Haberler

Acun Ilıcalı'ya hisleri olduğunu söyleyen genç adam, kaza sonrası yaptığı yorumla sosyal medyaya damga vurdu

Güncelleme:

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, önceki akşam lüks aracıyla kaza yaparak ölümden döndü. Nihat Hatipoğlu'nun canlı yayınına katılarak Ilıcalı'ya karşı hislerinin olduğunu söyleyen Reşat Özkan, kaza sonrası "Ölümlü dünya bir kere benimle görüş dedim' dinlemedi" yorumuyla dikkat çekti.

Geçtiğimiz akşam lüks aracıyla korkunç bir kaza geçiren ve ölümden dönen Acun Ilıcalı, sevenlerinin yüreğini ağzına getirmişti. Gündeme damga vuran olaydan sonra sosyal medya dahil herkes ünlü televizyoncuya geçmiş olsun mesajları yağdırdı. Kazadan yara almadan kurtulan Ilıcalı, kişisel Twitter hesabından "Sağlık durumum çok iyi, arayan soran herkese teşekkür ederim" notuyla durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin sayfalarının paylaştığı haberin altına Instagram'da sevenlerinden Acun'a geçmiş olsun mesajları yağarken, bir kişinin yorumu dikkat çekti.

ILICALI'YA HİSLERİ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Nihat Hatipoğlu'nun sahur programında Acun Ilıcalı'ya hisleri olduğunu söyleyen ve isminin Reşat olduğu öğrenilen genç adamın yorumu damga vurdu.

Acun Ilıcalı'ya hisleri olduğunu söyleyen genç adam, kaza sonrası yaptığı yorumla sosyal medyaya damga vurdu

"ÖLÜMLÜSÜN BİR KERE BENİMLE GÖRÜŞ"

"Acun Ilıcalı'nın kalbinde beni hissetmesi için ne yapmam gerekiyor" diyerek gündeme gelen genç adam Ilıcalı'nın kaza haberinin altına " Defalarca dedim bir kere olsun benimle görüş Acun abi diye, o umursamadı. Ben de ona dedim ki 'Siz de ölümlüsünüz araya hep korumalar girdi sizi ölmeden bir kere olsun görmek istiyorum' dedim ama o hep umursamadı, ölmeyecekmiş gibi davrandı" notu sosyal medyaya damga vurdu.

Acun Ilıcalı'ya hisleri olduğunu söyleyen genç adam, kaza sonrası yaptığı yorumla sosyal medyaya damga vurdu

NE OLMUŞTU?

Yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz gece ölümden döndü. Ilıcalı' nın içinde bulunduğu araç, akşam saatlerinde O-6 otobanında seyir halindeyken arka lastiğin parçalanması sonucu kontrolünü kaybetti. Lüks aracının hurdaya döndüğü kazada, araçta bulunan tüm hava yastıkları patladı. Acun Ilıcalı'nın kazadan yara almadan kurtuldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (39)

gundı:

Rahatsız bu cocuk tedavı olması lazım

99
4
yanıtYanıtla
DUA MÜMİNİN SİLAHIDIR-HADİS:

ALLAHÜ TEALA ÖLÜM HARİÇ HERŞEYİN ÇARESİ OLDUĞUNU BİZ İNSANOĞLUNA BELİRTMİŞTİR KARDEŞ. EŞCİNSELLİK LUT KAVMİDİR. O YÜZDEN HEM TIBBI HEM DE DİNİ TEDAVİ ŞARTTIR.

yanıt54
yanıt5
Gundiye:

Lazım da kİm tedavi ettirecek ki

yanıt10
yanıt1
GÖRÜŞÜM:

GUNDİYE RUMUZLU SAĞLIK BAKANLIĞI GEREKİRSE TEDAVİ ETTİRECEK. DİNAYET İŞLERİ BAŞKANLIĞI İSE TOPLUMA NEYİN GÜNAH NE YİN SEVAP OLDUĞUNU DAHA FAZLA AÇIKLAMALI

yanıt11
yanıt2
GELİN TEVBE EDİN SAPKINLAR:

AHİR ZAMANDA EŞCİNSELLER ÜÇE AYRILIR- BİR KISMI KONUŞMAK VE BAKMAKLA, DİĞERİ KUCAKLAŞMAK VE TOKALAŞMAKLA YETİNİR. BİR KISMI DA BU İŞİ BİLFİİL YAPAR. ALLAH BUNLARA LANET ETSİN. TEVBE EDENİN TEVBESİNİ ALLAHÜ TEALA KABUL EDER. -HADİS-İ ŞERİF

45
11
yanıtYanıtla
Acur siracali:

Ver acuru gitsin be acur bir kerecik söndür su genç kardeşimizin ateşini kara sevdalara tutulmuş adam sevaptır

8
35
yanıtYanıtla
DUA MÜMİNİN SİLAHIDIR-HADİS:

ÇİRKİN CÜMLENE SEVABI KARIŞTIRMA. EŞCİNSELLİK HARAMDIR GÜNAHTIR.

yanıt24
yanıt5
Seren canj:

DİN İSTİRMARCILARI HAYDUTLAR BASMIŞ BURAYI

yanıt2
yanıt14
tr:

arkadaş ne manyaklar varya allah ıslah etsin ne diyeyim

36
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Buda nafaka alma çabasında galiba :)))amsterdam da kır düğünüyle evlenirler artık xjdhrbfjrn:))

28
1
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title