Haberler

Acun Ilıcalı, "Adada Yapım Ekibi Bize Yemek Veriyordu" Diyen Manken Merve Büyüksaraç'a Açtığı Davayı Kazandı

Güncelleme:

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, Survivor'dan elendikten sonra "Adada yapım ekibi bize yemek veriyordu" diyen Merve Büyüksaraç'a açtığı davasında haklı bulundu. Büyüksaraç, 25 bin TL tazminat ödemeye mahkum edildi.

Manken Merve Büyüksaraç, 2012 yılında yarıştığı Survivor'dan elendikten sonra Acun Ilıcalı'yı hedef alarak "Adada yapım ekibi bize yemek veriyordu" demişti. Ilıcalı'nın o dönem Büyüksaraç'a açtığı tazminat davası bugün sonuçlandı. Ilıcalı, davada haklı bulundu.

"YAPIM EKİBİ BİZE ADADA YEMEK VERİYORDU"

Merve Büyüksaraç, "Survivor 2012" sonrası "Adada o kadar aç değildik, yapım ekibi bize yemek veriyordu" deyince Acun Ilıcalı'nın büyük tepkisini çekmişti.

Acun Ilıcalı, 'Adada Yapım Ekibi Yemek Veriyordu' Diyen Manken Merve Büyüksaraç'a Açtığı Davayı KazandıMerve Büyüksaraç

25 BİN TL ÖDEMEYE MAHKUM EDİLDİ

Ilıcalı, o dönemde Büyüksaraç'a avukatı Hakan Öncel aracılığıyla tazminat davası açmıştı. İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nin bugün verdiği kararla Acun Ilıcalı'yı haklı buldu, Merve Büyüksaraç'ı 25 bin TL tazminat ödemeye mahkum etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (90)

FRENKTEINSTAIN:

Suç bunlarda değil suç biz de hepimizde. Böyle programları sürekli izliyoruz bunlara biz para kazandiriyoruz. Çocuklarımıza bu gibi programlar izlettireceğimiz yerine belgesel izletsek veya kitap okutsak bu ülke daha güzel yerlere gelirdi.

62
3
yanıtYanıtla
Sadece yazmak için yazan biri:

Yapsaydım yada yapsaydık değil madem öle izleme takip etme çocuklarına belgesel izlet kimseye zorla izletmiyorlar

yanıt5
yanıt1
vatansever:

yemek yediklerini bilmeyen kalmadı sayende merve hanım iki dönemdir survivorun yüzüne bakmıyorum çünkü artık insanlara para kazandırmak biz izleyicileri araç olarak kullanıp kimsenin lüx hayat yaşamasını istemiyorum bu ülkede yiyecek ekmek bulamayan insanlar yokluk sefalet içinde yaşayan küçücük çocuklar var. şu zenginlerin hayatlarındanda tiskiniyorum en güzeli orta kesim olmak ne aç ne toksun ama mutlusun küçük şeylerden mutlu olabiliyoruz yüce Allaha şükürler olsun. vakti dolan gidecek çünkü

49
3
yanıtYanıtla
ESSMERADAM:

GAYET MANTIKLI. AYNI FİKİRDEYİM.

yanıt12
yanıt2
ADİL:

Hayatınız uzanamadığınız ciğere mındar diye iftira atmakla geçiyor. Şu video yu izleyip yorum yapsaydın bari. Utanmasanız insanları aptal yerine koyup elma diye bir meyve yok aslında o armut diyecek kadar iftira atacaksınız. Bu söylediklerinizin de bundan farkı yok zaten. . .

yanıt4
yanıt6
C.V:

Çok haklısın dostum.

yanıt7
yanıt1
Samet:

Bu tazminat yalan soyledigi icin mi? Yoksa gercekleri ifsa ettigi icin mi?

48
1
yanıtYanıtla
adalet ???:

Nafakanın 25 bin TL''si çıktı. Hadi bu ay iyisin acunnn :))

40
1
yanıtYanıtla
rex:

gerçekten yememiş olsalar mankene ceza çıkmazdı , yediler ve dogru çıktı yedikleri , bunu söylemekte bunlara yasak oldugu için yedi 25 bini . tv den gordugumuz kadar yıyecekle kim durabilir orada

30
3
yanıtYanıtla
antits:

Yemek veriliyordurda sözleşmedeki bir gizlilik maddesibe istinaden yemiştir cezayı

33
0
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title