Haberler

Ablasının 12 Yıl Önce İntihar Ettiği Balkondan Atlayarak Hayatına Son Verdi!

Güncelleme:

Adana'da bir genç, ablasının 12 yıl önce intihar ettiği balkondan atlayarak hayatına son verdi. Gencin, ablasının intiharı nedeniyle psikolojisinin bozulduğu bu nedenle de tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Adana'da Emir S. isimli genç, ablasının 12 yıl önce intihar ettiği balkondan atlayarak hayatına son verdi. Emir S.'nin ablasının intiharı nedeniyle psikolojisinin bozulduğu bu nedenle de Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde tedavi gördüğü öğrenildi.

BUNALIMA GİRDİ 5. KATTAN ATLADI

Edinilen bilgiye göre, 15 Kasım 2007 tarihinde merkez Seyhan ilçesi, Ziyapaşa Mahallesi, Kasım Gülek Caddesi Fethiye Alın apartmanında annesi kız ve erkek kardeşiyle birlikte oturan ve o dönem 20 yaşında olan ve psikolojik sorunlarından dolayı tedavi gördüğü bildirilen Emire S., girdiği bunalım sonucu 5. kattaki evlerinin balkonundan atladı. Beton zemine çakılan genç kız hayatını kaybetti.

BETON ZEMİNE DÜŞEREK CAN VERDİ

Olaydan 12 yıl sonra, 26 yaşındaki Emir S. de henüz bilinmeyen bir nedenle cam balkondan kendini boşluğa bıraktı. Emir S. beton zemine düşerek hayatını kaybetti.

Olayı gören annesi Birsen ve kız kardeşi Ebru S. gözyaşlarına boğulup ağıt yaktı. Polis aileyi sakinleştirmeye çalıştı.

TALİHSİZ ANNE İKİNCİ KEZ AYNI ACIYI YAŞADI

Aynı acıyı ikinci kez yaşayan anne ve kız kardeşi kimse sakinleştiremedi. Anne ikinci kez evlat acısına daha fazla dayanamayarak baygınlık geçirdi.

TEDAVİ GÖRÜYORDU

İddiaya göre anne Birsen S. ve babası ayrı evlerde yaşayan Emir S.'nin ablasının intihar ettiği olay nedeniyle psikolojisinin bozulduğu bu nedenle de Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde tedavi gördüğü öğrenildi.

Emir S.'nin cenazesi polis inceleme yaptıktan sonra otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (21)

FUAT:

tesettür yok islamiyetten uzak yaşam da sıkıntı çok. . . artı bonusuda adana.

11
57
yanıtYanıtla
memlekete yağmış bunlar gibiler:

Git işine cebi delik sende boş boş gevezeliğin alemi yok saçma sapan yorum yapmışsın ilk önce bir doktora görün normalmisin anormalmisin ?

yanıt5
yanıt0
Abc:

Zaten tesettüre girince müslüman oluyorsun değil mi? O zaman rahibeler de müslüman... Dini simgelere bağlamayın artık. Kimsenin imanını kıyafetine bağlayamazsın.

yanıt15
yanıt2
FANİ:

Allah korusun .Allah kimseye böyle acı yaşatmasın

25
1
yanıtYanıtla
BAKİ:

Müstehak olanlar var çok kul hakkı yiyen var onların başına gelmemesi zulümdür.

yanıt2
yanıt6
DJ BORİS BREJCHA:

ALLAH RAHMET EYLESİN. 12 SENE GEÇMİŞ ŞİMDİ NE ALAKASI VAR HABER Mİ BULAMADINIZ ?

2
23
yanıtYanıtla
şirin:

ablası öldükten 12 sene sonra kardeşi intihar etmiş

yanıt3
yanıt0
imamoğlu:

12 yıl sonra kardeşi de vefat etmiş boris

yanıt4
yanıt0
###:

rabbim sabırlar versin

20
0
yanıtYanıtla
Allah rahmet eylesin:

çok zor ve acı bir durum geride kalanlar için Allah ailesine sabır versin nice gençler gidiyor ülkenin hali parasızlık işsizlik hep bunları yaptırıyor insanlara. kimsenin yanına kalmayacak bu

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title