Haberler

İYİ Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Kırmızı Kimdir?

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 2019 Yerel Seçimleri için Adıyaman Belediye Başkan Adayı olarak Abdülkadir Kırmızı'yı seçtiğini açıkladı. Peki, Abdülkadir Kırmızı kimdir?

İyi Parti'nin Adıyaman Belediye Başkanı adayı Abdülkadir Kırmızı oldu. Peki, İYİ Parti'nin 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Adıyaman Belediye Başkan adayı olan Abdülkadir Kırmızı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

ABDÜLKADİR KIRMIZI KİMDİR?

Abdülkadir Kırmızı 10 Nisan 1958 yılında Adıyaman'da doğdu. İlk öğrenimini Merkez Bir Aralık İlkokulu'nda, orta öğretimini Adıyaman İmam Hatip Lisesi'nde, lisans eğitimini Uşak Üniversitesi Eğitim Enstitüsü'nde tamamladı.

Abdulkadir Kırmızı Kimdir?

TOPLAM 10 YIL ADIYAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPTI

Kırmızı, çeşitli illerde ve Adıyaman'a bağlı okullarda 12 yıl Türk dili ve edebiyatı öğretmenliğiyle okul müdürlüğü görevlerinde bulundu. MTTB aktif üyeliği, Akıncılar Derneği Adıyaman Şube Başkanlığı, Milli Gençlik Vakfı (MGV) Bölge Başkanlığı görevlerini üstlendi. 1994 ve 1999 yerel seçimlerinde Adıyaman Belediye Başkanı seçilen Kırmızı, 1994-2004 yılları arasında toplam 10 yıl Adıyaman Belediye Başkanlığı görevini yürüttü.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İYİ Parti Adıyaman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title