Haberler

ABD'yi Sarsan Görüntü! Bir Anne, Ölen Oğlunun Hayaletini Gördüğünü İddia Etti

Güncelleme:

ABD'de yaşayan bir anne, telefonuna gelen bildirim üzerine güvenlik kamerasını açtı. Görüntüleri izleyen anne ölen oğlunun hayaletini gördüğünü iddia etti.

ABD, bir evde kaydedilen görüntüleri konuşuyor. Bir anne, kızıyla yatak odasında televizyon izlediği sırada telefonuna, mutfakta birinin olduğuna dair güvenlik bildirimi geldi.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEYİNCE GÖZLERİNE İNANAMADI

Kadın, bildirim üzerine güvenlik kamerası görüntülerini izlemeye başladı.

ABD'yi Sarsan Görüntü! Bir Anne, Ölen Oğlunun Hayaletini Gördüğünü İddia Etti

Mutfakta erkek siluetini gören kadın gözlerine inanamadı. Kadın, görüntüdeki kişinin 2 yıl önce aşırı uyuşturucu doz almasıyla hayatını kaybeden 21 yaşındaki oğluna ait olduğunu iddia etti.

57 YAŞINDAKİ KADIN: SAÇ, SAKAL HER ŞEYİ AYNIYDI

Yaşanan olayın sosyal medyada hızlıca yayılmasının ardından anne açıklamalarda bulundu. Anne, "Mutfakta biri vardı ve bu Robbie'ydi. Ona çok benziyor; saç, sakal her şeyi aynıydı" dedi.

ABD'yi Sarsan Görüntü! Bir Anne, Ölen Oğlunun Hayaletini Gördüğünü İddia Etti

Kaynak: Haberler.com / Dünya

3.Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

HULYANUR AKMAN:

Amerikada ki insanlar bilinçli ve bizim insanımız gibi saf bilinçsiz değildir. Yani laf tayım inanırlar mantığı yoktur. Annesi de görüldüğü üzere bilinçli bilgili birisidir. Kadın gördüm diyorsa mutlaka doğrudur. Görmüştür. Haber buraya kadar da geldiyse doğrudur. Sonuç olarak bu tür olaylar gerçektir.

730
32
yanıtYanıtla
ANTİ ÖZENTİ:

O ÇOK MODERN BİR KADINDIR O DİYORSA DOĞRUDUR. AMERİKALIDIR AYNI ZAMANDA. HEM AMERİKALI HEMDE MODERN OLDUĞUNDAN AKLİ MELEKELERİ HER ZAMAN TIKIR TIKIR ÇALIŞIR. HİÇ HASTA OLMAZ . HALİSÜLASYON NEYİN DE GÖRMEZ O. ÇÜNKÜ MODERN O. HULYANUR DA MODERNDİR. Bİ SORUN KENDİSİNE HİÇ BİR AKLİ RAHATSIZLIĞI YOKTUR VE OLAMAZ DA . ÇÜNKÜ O DA MODERNDİR.

yanıt11
yanıt2
Hakikat:

Ha amerikada olunca gercek burada olunca yalan mi yani?

yanıt6
yanıt1
olmak yada olmamak mesele bu:

Hulyanur akman siz hiç hayalet gördünüzmü? gerçek olduğunu nereden biliyorsunuz bu kadar eminsiniz? bizim memlekette bunlara biz fasa fiso deriz yani hayalet yada zombi diye bir şey yok bunlar en çok Amerikan filmlerinde var hemde bolca tabiiki size tavsiyem amerikan filmlerini lütfen az seyredin akıl sağlığınızdan olmayın havalarda soğuk üşütmeyin

yanıt4
yanıt0
Dedim Naber Dedi İyidir.:

abd deki kuzenlerimi aradım sordum bu görüntüleri konuşuyormusunuz diye hayır dediler. :D

19
0
yanıtYanıtla
KAAN:

10 YIL ÖNCE HAYALETLERE İNANMAZDIM AMA YAŞADIĞIM BİR TAKIM OLAYLAR SONUCU HAYALETLERİN OLDUĞUNA İNANIYORUM

9
7
yanıtYanıtla
GARACOR:

KEDIDIR O KEDI

9
3
yanıtYanıtla
adını_sen_koy:

abd. . seni şiddet ve neshef le kınıyoruz. . ama haberlerini takip edecegiz :) durmak yokkk yola dwm

6
5
yanıtYanıtla
ADINI KOYACAM:

ZUHAHAHAHAHAHHA PUUAHAHAHHHAHH KRALLLLLL

yanıt0
yanıt0
mühendis:

acaba gerçekten böyle şey mümkün mü çok korkunç ya merak ettim şimdi

8
3
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title