Haberler

ABD'li Yıldız Oyuncu Lindsay Lohan, Ada Satın Alıyor

Güncelleme:

ABD'li oyuncu ve model Lindsay Lohan, ada satın alacağı haberlerini, katıldığı bir TV programında doğruladı.

Yıldız oyuncu Lindsay Lohan, sinema dünyasında emlak dünyasında da adından söz ettiriyor.

Ünlü oyuncu Lindsay Lohan, Jimmy Fallon'un sunduğu The Tonight Show'a katıldı ve hakkında çıkan "Lindsay Lohan Adası satın alma" iddiasına yanıt verdi. Lohan, bir ada alacağını söyleyerek detay vermedi, "Buraya yeniden gelip anlatmak zorunda kalacağım" dedi.

ABD'li Yıldız Oyuncu Lindsay Lohan, Ada Satın Alıyor

KENDİ MARKASINI KURMAYA HAZIRLANIYOR

32 yaşındaki ABD'li oyuncu, MTV'de yayınlanacak olan Lindsay Lohan's Beach Club adlı reality şovun tanıtımı için TV'ye çıktı.

Lohan, Mayıs 2018'de, Yunan adası Mikonos'ta Lohan Beach House Mykonos adlı bir otel, ardından Rodos'ta called Lohan Beach House Rhodes'i kurmuştu. MTV'de yayınlanacak olan reality dizi, Lohan'ın kendi markasını kurmaya çalıştığı Mykonos Beach House'a odaklanıyor.

ABD'li Yıldız Oyuncu Lindsay Lohan, Ada Satın Alıyor

DÜNYA ADALARI İÇİNDE BİR ADA TASARLAYACAK

Lohan, geçen yıl katıldığı bir TV programında Dubai kıyılarında yapay bir takımada olan Dünya Adaları içinde bir ada tasarlama konusunda görüşmelerde bulunduğunu söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500

Yorumlar (9)

Dürbünlü:

Bu bayanın adaya ihtiyacı yok....,,imana ihtiyacı var...birisi ona bunu hatırlatması şarttır.

4
2
yanıtYanıtla
olmadı:

bu düşünce kendine ait allah nasip etmiycegini hayal ettirmezmiş sayın dürbünlü

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

KADIN KAZANDIĞI İLE YATIRIM YAPIYOR. BİZDEKİLER GİBİ PARASINI YABANCI ÜLKELERDE HARCAYIP EĞLENCEYE DÜŞMÜYOR,

4
0
yanıtYanıtla
ayla:

Ada huzur getirmez duzgun evlilik yap bir gece adaya bedel kisa vade dusuniyo uzun vade dusun enguzeli mutlu olmak girisi bos.

1
1
yanıtYanıtla
Bırak ada satın almayı:

İstese adam bile alır. Bedava gidenler bile olur

1
0
yanıtYanıtla
KILKUYRUK:

bizdede böyle ada satın alabilecek kul hakkı yiyenler var önemsiz bir haber . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Yemediği nane yok:

Gitsin adasında sapıtsın, kaza bela olmasın

0
0
yanıtYanıtla
OLMADI:

beni anlamadıgım kimin adasını kimden aliyor kim satıyor bilemedim şimdi ne diycemi

0
0
yanıtYanıtla
AKREP:

BU KARI YAPSA YAPSA YATIMI TOZA YAPAR

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title