Haberler

8 yaşındaki çocuğun çığlıklarını duyan kalabalık, sapığı kameraya kaydetti

Güncelleme:

Bartın'da, 8 yaşındaki kız çocuğuna, binanın arkasında cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen E.O. (35), gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen E.O., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KIZ ÇOCUĞU ÇIĞLIK ATIP KAÇTI

Olay, dün Karaköy Mahallesi'ndeki Türbeyanı Sokak'ta meydana geldi. E.O., iddiaya göre, 8 yaşındaki kız çocuğunu kandırıp, binanın arkasına götürerek, cinsel tacizde bulundu. Bu sırada çığlık atan kız, E.O.'nun yanından kaçarak, koşmaya başladı.

ÇEVREDEKİLER, SAPIĞIN FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

Çevredekiler ise cep telefonu kamerasıyla E.O.'nun fotoğraflarını çekip, polise haber verdi. E.O.'nun fotoğrafları yakalanması için sosyal medyadan da paylaşıldı. Polis ekipleri, başlattıkları çalışma kapsamında, çevredeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledi. Bu sayede yeri tespit edilen E.O., yakalanıp, gözaltına alındı.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.O., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. E.O.'nun, farklı illerde çocukları kaçırma, çocuklara cinsel istismar ve hayvan hırsızlığı suçlarından sabıkalı olduğu belirtildi.

8 yaşındaki kız çocuğuna binanın arkasında cinsel istismarda bulundu

8 yaşındaki kız çocuğuna binanın arkasında cinsel istismarda bulundu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karaköy Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (62)

SEDEF:

ALLAH BELANI VERSİN ÇOCUKLARIMIZ SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN DIŞARI ÇIKAMAZ OLDU. .

144
0
yanıtYanıtla
Ayhan bey:

Bu kadar sabıka kaydı var ve hala dışarda dolaşabiliyor demekki ceza mahkemeler ceza vermeyi beceremiyor

135
0
yanıtYanıtla
Merak etme:

Ceza idam olmadığı surece bise cikmiyo elli tane suc kaydi var geziyo dışarda uc suctan fazlasini asacaksin kimseye fayda gelmez yasamasin bole tipler huzur olur yeminle tuvalet temizliği yaptik deriz

yanıt2
yanıt0
xx:

idam idam idam

98
0
yanıtYanıtla
şamniyel:

Bunların resimleri bir internet sitesinde ve kaymaklamlık belediyelerde asılı olmalıki millet bu adamları tanısın iş ekmek vermesin bunlarda ölsün.

95
0
yanıtYanıtla
a:

aynen buna kimse kız da vermesin pislik

yanıt42
yanıt2
CENGİZHAN:

EVİNDE ÇIPLAK YAKALADIĞI ADAMI BIÇAK LAYIP ÖLDÜREN CEZAEVİNDE. BU SAPIK YARATIKLAR DIŞARDA ADALETİNİZ YERİN DİBİNE BATSINNN.

36
1
yanıtYanıtla
Bu ne:

Çocuklara cinsel istismardan sabıkalı biri serbest olamaz, olmamalı. Bir kere yapan bir daha gün yüzü görmemeli. Bu, tartışmaya kapalı bir konudur. Yeter!

37
0
yanıtYanıtla
TENGRİ:

Siz ne yapıyordunuz mallar elınıze alıp dövseydınız adam yok mu o memekette

31
1
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

FARKLI İLLERDE AYNI BENZER SUÇLAR İŞLEMİŞ SABIKASI VARMIŞ .OLMAYAN ADALETİNİZDE YERİN DİBİNE BATSIN BU YARATIGIN SOKAKLARDA ÇOCUKLARIMIZIN ETRAFINDA NE İŞİ VAR YAKİNDA AF CEZA İNDİRİMİ DE YAPACAKLAR BU YARATIKLARDAN SOKAKLARDA ÇOK FAZLA OLACAK HERKES DİKKAT ETSİN ÜLKEDE CEZA YOK ADALET YOK .

31
1
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title