Haberler

6 ay önce evlendiği kocası tarafından öldürüldü

Güncelleme:

Akhisar'da iki çocuk annesi kadın, 6 ay önce evlendiği kocası tarafından silahla başından vurularak öldürüldü.

Akhisar'da evli ve ilk kocasından olma iki çocuk annesi 31 yaşındaki Nevin Nilitaş, 6 ay önce evlendiği ikincisi kocası 36 yaşındaki Alpaslan Nilitaş tarafından yaşadıkları evde kafasından vurularak öldürüldü.

Olay, akşam saat 22.00 sıralarında Reşatbey Mahallesi 190 sokak üzerinde bir müstakil evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre henüz nedeni belli olmayan bir konu üzerinde tartışan çiftin kavgası büyüyünce Alpaslan Nilitaş, evinde bulunan ruhsatsız tek kırma tüfekle eşi Nevin Nilitaş'ı kafasında vurdu. Sesleri duyan komşular içeri girdiklerinde kadını hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine intikal eden Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı asayiş ekipleri cinayet zanlısı Alpaslan Nilitaş'ı yakalayarak gözaltına aldı.

6 ay önce evlendiği kocası tarafından öldürüldü

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Cinayete kurban giden Nevin Nilitaş'ın cenazesi incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildiği olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Akhisar Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

malatyalı:

Bu kadının hiç mi suçu yok?Evlenmişsin 2 çocuğun var kocandan çocuklarında ayrılarak daha iyisini mi bulacaktın? buldu mu?Dahada beterine düştün canına mal oldu.

12
58
yanıtYanıtla
kelebek:

ne saçma bir yorum. ne biliyorsunuz kocasından kendi ayrıldığını, belki kocası aldattı ayrıldı belki adam ayrılmak istedi. evet bir suçu var o da birini insan sanıp yeniden birine güvenip evlenmek.

yanıt34
yanıt6
Dz:

Çocuklu iseniz ikinci kez asla evlenmeyin

56
10
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

Benim tek üzüldüğüm şey öfkelerine sahip olamayan kişilerin arkasında bıraktıkları acılı ve annesiz çocuklar. . . çok yazık. . .

34
1
yanıtYanıtla
fakir vatandaş:

idam gelmezse bu caniler devam edecekler

25
5
yanıtYanıtla
Sezai:

Esra Erol vari programlar insanlığın genetiğini bozdu kimsenin kimseye güveni kalmadı . Aile birliği evlilik diye birşey kalmayacak böyle giderse.

yanıt1
yanıt0
Fevzi:

ülkemizde evlilik yasak edilmeli. . zaten eşlerin bir birine faydası olmuyor baksanıza ne zalimler var hayatta.

11
5
yanıtYanıtla
Gizem:

Ah kurban olduğum Allah''ım bunlar kıyamet alameti mi? İçimiz dayanmıyor artık. . .

15
1
yanıtYanıtla
casab:

kıyamet diye bir şey kopmayacak korkma

yanıt8
yanıt17
kenyalı:

ya yeter artık arkadaşlar çaresi yok mu bu illetlerin sonu gelmicek mi biz kadınların ölmesini istemiyoruz.

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title