Haberler

58 yaşındaki adam, eşinin yasak aşkı tarafından ormanlık alanda öldürüldü

Güncelleme:

Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Turgut Özyürek, eşi Necla Özyürek'in 33 yaşındaki yasak aşkı tarafından ormanlık alana götürülüp başına sopayla vurularak öldürüldü.

Müge Anlı'da dosyası araştırılan 58 yaşındaki Turgut Özyürek, 18 Ekim tarihinde kayboldu. Kayıp Turgut Özyürek, eşi Necla Özyürek'le birlikte Manisa Ahmetli'de yaşıyordu. Son dönemde kanser hastalığıyla mücadele verdiği bilinen Turgut Özyürek'in, eşi Necla Özyürek'in yasak aşkı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

PROGRAMDA ŞÜPHELİ TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Dünki canlı yayına katılan kayıp Turgut Özyürek'in eşi Necla Özyürek'in programda çelişkili ifadeleri dikkat çekmişti. Necla Özyürek programdan sonra apar topar Manisa'ya dönmek istedi. Necla Özyürek'in durumundan şüphelenen Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, otogarda beklediği Necla Özyürek, otobüsten iner inmez gözaltına aldı.

58 yaşındaki adam, eşinin yasak aşkı tarafından ormanlık alana götürülüp öldürüldü

ORMANLIK ALANA GÖTÜRÜP ÖLDÜRDÜ

Necla Özyürek'in, 33 yaşındaki Hayrettin Atasoy'la, eşinin kayıp olduğu sırada birlikte yaşadığı iddia edilmişti. Necla Özyürek'e aşık olan Hayrettin Atasoy, evlenmek için Turgut Özyürek'i ormanlık bir alana götürüp öldürdüğünü itiraf etti.

58 yaşındaki adam, eşinin yasak aşkı tarafından ormanlık alana götürülüp öldürüldü

Daha önce 7 kez evlenen Necla Özyürek'in ardından yasak aşk yaşadığı 33 yaşındaki Hayrettin Atasoy da Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı.

"EŞİMİ ÖLDÜR YOKSA EVLENEMEYİZ"

Turgut Özyürek'i öldürdüğünü itiraf eden Hayrettin Atasoy ifadesinde Necla Özyürek'in "Ben kocamdan boşanmak istiyorum ama o benden boşanmak istemiyor. Boşanırsam eğer tarlalardan para alamam. Sen bunu öldür yoksa biz birlikte olamayız" dediğini iddia etti.

58 yaşındaki adam, eşinin yasak aşkı tarafından ormanlık alana götürülüp öldürüldü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı Ahmetli Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (52)

GERÇEK:

Adalet ve asayişin işini tv programı yapıyor ya . Bu ülkede ne kolluk kuvetlerinin neden adalet sisteminin çalışmadığının kanıtı değil midir ?

66
8
yanıtYanıtla
adalet yokki ama:

asayişte bıktı. adamlar yakalıyor mahkeme serbest bırakıyor

yanıt40
yanıt1
KÜBRA:

NECLA TEYZE. . ACİL TAKTİK VER. . BİZ BİTANE BULAMIYOZ

45
9
yanıtYanıtla
.:

Ben varım canını sıkma

yanıt4
yanıt1
ziyaa:

Naber kız Kübra? Nasılsın hayırlı günler, bol güneşler.

yanıt2
yanıt0
DOĞRUSU:

BEN DE VARIIM KIZIM ;))

yanıt1
yanıt1
asdasd:

bulamıyorsan sende bir sıkıntı var demek ki ;))

yanıt3
yanıt0
cabbar:

1 tane var

yanıt0
yanıt0
ZİYA:

MÜGE ANLI YANLIŞ MESLEK SEÇMİŞ POLİS CİNAYET BÜRO AMİRLİĞİNİ SEÇSE ÇOK BAŞARILI OLURMUŞ

21
3
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

ZİYA kardeş zaten. . emniyetle. . beraber çalışıyor. . selamlar. .

yanıt5
yanıt1
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title