Haberler

Uyurgezer genç, dördüncü kattan otomobilin üzerine düştü! Mucize kurtuluş kamerada

Güncelleme:

Şişli'de 16 yaşındaki genç, apartmanın dördüncü katından sokaktaki otomobilin üzerine düştü. Düştükten hemen sonra kalkarak karşı apartmana koşan genç, pencereden içeri girdi. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul Şişli'de 16 yaşındaki bir genç apartmanın dördüncü katından sokakta bulunan otomobilin üzerine düştü. Düştükten hemen sonra ise kalkarak, karşı apartmana koşan genç pencereden içeri girdi.

İstanbul Şişli'de, Kurban Bayramı'nın üçüncü günü uyurgezer olduğu belirtilen 16 yaşındaki Rıza Buğra S. apartmanın dördüncü katındaki dairenin penceresinden düştü.

OTOMOBİLİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Elektrik tellerine takılarak, park halindeki otomobilin üzerine düşen genç, daha sonra koşarak yolun karşısındaki apartmana pencereden girdi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Gencin düştüğünü gören ailesi ve komşuları büyük korku ve panik yaşadı. Olayın ardından sokakta hareketlilik yaşandı.

Girdiği komşunun evinde kendine gelen Rıza Buğra S. otomobille en yakın hastaneye kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerine kırıklar olan Rıza Buğra S.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şişli Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (17)

VATO:

Arabaya üzüldüm umarım arabaya bir şey olmamıştır.

6
9
yanıtYanıtla
Ads:

Tam bir malsin

yanıt2
yanıt0
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

ALLAH korumuş geçmiş olsun insan aklıyle düşünsen aşa yukarı zeminle 25 metreyi geçer. düştüğü yere resmi çıkması lazım ama kalkıp koşarak camdan içeri giriyor. zor bir hastalık

5
2
yanıtYanıtla
TELESKOP:

Biraz abartmadinmi birader 4 uncu kat penceresi olsa olsa yerden 12 metreyi gecmez.

yanıt5
yanıt0
Aysel Akpinar:

Iple atlamişa gibi düserken bir ipin savrulduğu görünüyor!! Olduğu evden kaçip karsi eve niye giriyor???? Soru işaretiyle dolu??

4
2
yanıtYanıtla
Teleskop:

Bence baskina ugradi kacacak yer bulamayinca son care atladi.

yanıt4
yanıt0
HAFİYE AYSEL:

işte hemen çözdü durumu

yanıt0
yanıt0
REYWOMEN:

bu çocuk uyur gezer değil yaww uyur koşar kaçar atlar uçar girer bişeyler iştee

5
0
yanıtYanıtla
Tarafsiz:

insan uykusunda bile geziyor saka gibi ; Allah şifa versin, gelmiş geçmiş olsun

4
1
yanıtYanıtla
gökhan altan:

kesinlikle hastaneye götürülmeli böyle düşmelerde beyin ve vücut hasarı kesin oluşur. her düşme ve araba çarpmalalarında insanlar bilinçsizce hareket eder etrafına yok bir şeyip der gitmeye kalkar dinlemeyin hemen hastaneye kesin götürün. çünkü sonra o hastalar ya ölüyor yada ağır hastalığa dönüşüyor

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title