Haberler

4. kattan düşen sevgilisinin başında ağlayan genç tahliye edildi!

Güncelleme:

Bursa'da 4. kattan düşen genç kızın yaralanmasıyla ilgili tutuklu yargılanan erkek arkadaşı, hakim karşısına çıktı. Tanıkları dinleyen mahkeme, genç adamın tahliyesine karar verdi. Sevgilisinin yerde yattığını gören genç, "Sen ne yaptın Fatma, ölme" diyerek başında dakikalarca ağıt yakmıştı.

Bursa'da 4. kattan düşen genç kızın yaralanmasıyla ilgili tutuklanan erkek arkadaşının yargılanmasına başlandı. Mahkeme heyeti şahitlerin dinlenmesinin ardından sanığın tahliyesine karar verdi.

Geçtiğimiz Mart ayında Osmangazi ilçesi Doğanbey Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Fatma K.'nin (22) 4'üncü kattaki evin penceresinden düşüp yaralanmasıyla ilgili erkek arkadaşı İbrahim Y. (30) tutuklandı. Genç kız ise ağır yaralandı. Sevgilisinin yerde yattığını gören İbrahim Y.,"Sen ne yaptın Fatma, ölme" diyerek başında dakikalarca ağıt yakmıştı.

"BÖYLE CANİLİĞİ VE ŞEREFSİZLİĞİ YAPMAM"

Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesinde "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan müebbet hapis cezası talebiyle dava açılan İbrahim Yıldırım ilk defa hakim karşısına çıktı. Duruşmaya İbrahim Y, avukatı ve yakınları katıldı. Fatma Konu ise, hastanede tedavi gördüğü için duruşmaya katılmadı. Mahkemede ifade veren sanık, "Ben suç işlemedim, olayla alâkam yoktur. Olay günü rahatsızdım ve evde dinleniyordum. Sabah 06.45 gibi Fatma eve geldi. Lavaboya gidip üstünü değiştirdi. Kendisi sarhoş olduğu için, 'Çakmak çaksam havaya uçacaksın. Bu halin nedir' dedim. Yatak odasına gitti. Ben yatak odasına gitmeden su ve sigara içtim. Yatak odasına gittiğimde ellerini havada gördüm. Ardından bağırmaya başlayarak aşağı indim. Panik ile ağlıyordum ve 112'yi aradım. Ben de kendi aracımla arkasından hastaneye gittim. 3-4 saat başında durdum. Böyle caniliği ve şerefsizliği yapmam" dedi.

"DAHA ÖNCE İNTİHARA TEŞEBBÜS ETMİŞTİ"

Fatma ile aralarında zaman zaman kıskançlık sebebiyle tartışmalar çıktığını dile getiren İbrahim Y., "Benim Fatma'ya başka kızlar sebebiyle yanlışlıklarım oldu. Daha önce 5-6 sefer intihar teşebbüsünde bulunmuştu. Kıskançlık olduğu zaman bu girişimlerde bulunmuştu" diye konuştu.

Duruşmada dinlenen şahitler, Fatma K.'nin sanıkla iyi arkadaş olduğunu, kıskandığını ve daha önce de intihar girişiminde bulunduğunu söyledi.

Mahkeme heyeti şahitlerin dinlenmesinin ardından sanığın tahliyesine karar verdi. Ayrıca mahkeme heyeti genç kızın hastanede ifadesinin alınmasına ve diğer şahitlerin dinlenmesine karar verip duruşmayı erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (12)

Memleketim:

Bu gibi vakalar daha cok olacak. Müslüman ülkesinde sevgili neymis. Utanma haya ahlak kalmadi. Her köse gayrimesru bebek dolu. Yakindir felaketin büyügünün gelmesi basimiza.

18
12
yanıtYanıtla
Sallama Cay:

Yaw he he

yanıt2
yanıt4
ALİ:

ÇOK DOĞRU

yanıt2
yanıt2
DHALSIMM:

SEmin ol, senin kızın sevgili yapmıyordur, di mi kardeşim? Tek namuslu senin kızındır tabi

yanıt0
yanıt3
levent:

Evet çok haklısın git evlen 3-5 ay sonra boşan bir ton tazminat öde yıllarca da nafaka öde nafaka ödemekten dolayı yeniden evleneme sonra müslüman ülke bırakın bu işleri müslüman ülke isen kanunlarını ona göre ayarla nihak esnasında belirlenen bedeli öde ve ayrıl . 25-30 yıldır nafaka ödemek zorunda kalan insanlarla dolu

yanıt2
yanıt0
ahmet:

zıkkımın berkini için inşaallah

14
1
yanıtYanıtla
Fato:

kızın soyadını doğru düzgün gizleyememişsiniz

5
0
yanıtYanıtla
BELHANDA:

FATMA KONU :)

yanıt2
yanıt0
ibo y.:

çocuğun soyadı da yıldırımmış. . onu da gizleyememişler. . .

yanıt5
yanıt0
ENES:

MODERNİZMİN KURBANLARI . ÇOK YAZIK

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title