Haberler

Valilikten 31 Mart Seçimlerinde Suriyeliler İçin Sokağa Çıkma Yasağı

Güncelleme:

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında yapılan toplantıda, 31 Mart 2019 Pazar günü geçici barınma merkezlerinde yaşayan Suriyelilere sokağa çıkma yasağı getirilmesi, evlerde kalan Suriyelilerin ise zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları yönünde karar verildi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimle ilgili önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay'a seçim koordinasyon merkezi kurulduğunu söyledi.

Valilikten 31 Mart Seçimlerinde Suriyeliler İçin Sokağa Çıkma Yasağı

"BUGÜNE KADAR OLUMSUZLUK YAŞAMADIK"

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan yerel yönetim seçimleri için toplandı yapıldığını belirten Vali Doğan, "Bundan birkaç hafta önce Gaziantep'te İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile yapmış olduğumuz toplantıda alınan kararların ilimizdeki uygulamaları ve bunlara dair istişarelerde bulunmak üzere bir aradayız. İlimizde ' Seçim Koordinasyon Merkezi' GAMER de kuruldu. İlgili kurumlardan arkadaşlarımız burada görevlendirilerek, yapılacak seçimin huzurlu bir şekilde gerçekleşmesini sağlayacağız. Valilik olarak görevimiz vatandaşımızın hür iradesinin sandığa özgürce yansımasını sağlamaktır. İdarenin tarafsızlığına gölge düşürecek hal ve tutumlardan hepimizin kaçınması temel prensiptir. Bugüne kadar ilimiz genelinde seçimler ile ilgili herhangi bir olumsuzluk veya önemli bir sorun yaşanmadı. Bundan sonra da yaşanmaması için gereken tedbirleri almaya gayret göstereceğiz." dedi.

Valilikten 31 Mart Seçimlerinde Suriyeliler İçin Sokağa Çıkma Yasağı

"SURİYELİLER MECBUR OLMADIKÇA DIŞARI ÇIKMAYACAK"

Seçim günü Hatay'da yaşayan Suriyeliler için alınan kararları da paylaşan Vali Doğan, "Geçici Barınma Merkezleri'nde yaşayan Suriyeli misafirlerimiz, seçim günü Geçici Barınma Merkezleri'nden dışarı çıkmayacaklar. Ayrıca Suriyeli kanaat önderleri ile tüm ilçelerimizde yapılan görüşmelerde, kendi imkanları ile tuttukları evlerde yaşayan Suriyeli misafirlerimizden de seçim günü mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamaları rica edildi. Seçim öncesi, sırası ve sonrasında alınması gereken tedbirleri güvenlik güçlerimiz ile birlikte alacağız. İlimizde yeterli güvenlik personelimiz bulunduğundan dışarıdan takviye birim talebimiz olmayacak." dedi.

Toplantı daha sonra İl Emniyet Güvenlik Şube Müdürlüğü ve jandarma tarafından hazırlanan "Seçim Güvenliği" konusunda alınan tedbirler ile ilgili sunumlarla devam etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Rahmi Doğan 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (46)

Cennet vatan:

Ülkeden çıksınlar Yeter bıktık artık

29
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınerdinç:

sokağa çıkma yasağı yerine memlekete giriş yasağı olsaydı demi la

24
1
yanıtYanıtla
yunus:

Azıcık insan olun yazık be. İnşallah seninde başına gelir yurtsuzluk ailesizlik inşallah.

yanıt0
yanıt3
Fenerli:

Bence bütün mültecileri sınır dışı edilsin güzel yurdum yaşanmaz hale geldi insan kirliğinden

20
2
yanıtYanıtla
muktedir:

onlar kalır biz gideriz. . Asli unsuru oldu adamlar ülkenin. .

yanıt2
yanıt0
yenerli:

önce sen takımını kurtarmaya bak. sonra çöpçülük yaparsın.

yanıt0
yanıt3
CENGIZHAN:

MEMLEKETTE SURİYELİ İSTEMİYORUZ YARDIM EDİLECEKSEDE SINIRLARI KAMPLAR VAR YAPILIR PARALISI PARASIZI HEPSİ ORDA KALIR ÜLKELERU DUZELDİGİNDE DE EEN EVLERİNE GİDERLER. ALDINIZ BURNUMUZUN DİBİNE SOKTUĞU HERYERDELER VE O KADAR RAHAT HAREKETLERİ TAVIRLARI Kİ BİZ MULTECİYİZ ONLARA SIĞINMIŞIZ GİBİ BİR DURUM VAR

20
1
yanıtYanıtla
ensar:

Keşke daha fazla imkanımız olsa da daha fazla mülteci alsak. Mazlumlara sahip çıkmak boynumuzun borcu.

2
18
yanıtYanıtla
mavi şimşek:

evinde besliyebilirsin istedigin kadar

yanıt0
yanıt0
PALU:

Valim yeter artık kaç yıl oldu halen gitmediler misafirlik 3.04 gün olur bıktık artık gönderin bunları

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title