Haberler

Zeytinburnu sahil yolunda Afgan uyruklu gençler arasında çıkan kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Güncelleme:

İstanbul Zeytinburnu sahil yolunda Afgan uyruklu gençler arasında çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak olay yerinde hayatını kaybederken, 1 kişi ise yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri, şüphelileri kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

Zeytinburnu Kennedy Caddesi'nde, Afgan uyruklu kişiler arasında meydana gelen bıçaklı kavgada 1 kişi ölürken 1 kişi yaralandı.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Olay, saat 18.00 sıralarında Zeytinburnu sahil Kennedy Caddesi Bakırköy istikametinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sahil yolu üzerinde kimliği öğrenilemeyen Afgan uyruklu gençler arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen olayda bir Afgan uyruklu şahıs bıçaklanarak hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı. Bıçaklanan şahıs kanlar içinde yere yığılırken, olayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri cadde üzerinde güvenlik önlemi alarak, çevrede bulunan vatandaşları uzaklaştırırken, sağlık ekipleri ise kanlar içinde yerde yatan yaralılara müdahale etti. Yapılan incelemenin ardından sağlık ekipleri bir şahsın hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralıyı ise en yakın hastaneye kaldırdı.

ŞÜPHELİLER KISA SÜREDE YAKALANDI

Şüpheliler üzerine çalışma yapan polis ekipleri görgü tanıklarının ifadelerinin ardından kavgaya karışanları olay yeri yakınlarında kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler polis merkezine götürülürken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kennedy Caddesi Zeytinburnu Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (13)

memleketim kimlerle dolu:

gönderin bunları memleketlerine arkadaş anlaşılır gibi değil polisimiz bir de bu idüğü bidüğü belirsizlerle uğraşıyor hayret ya bunlar nasıl kalabiliyorlar burada bunaca zaman o da muamma ?

22
1
yanıtYanıtla
fakir:

ne desek boş kadeş. .

yanıt11
yanıt0
Ahmad:

Sen git bu ülkeden

yanıt0
yanıt0
Yurtseven17:

işte avrupa bu yüzden bunları istemiyor, anlıyorsunuz herhalde

14
0
yanıtYanıtla
Mahmud:

Musliman kardeşlerimizde çok istiyodu hiristiyan ülkelerini

yanıt0
yanıt0
hata:

yeni turkish republik diyelim

12
0
yanıtYanıtla
Klmdml:

Bir ülke düşünün dünyada 3.ncü blok bir ülkede bile Türkiye’mde yaşananlar yaşanmaz başı boşluk var dünyada pasaport yada izin vize olmayan Hırsız gibi gece sokaklara çıkar herşeyden herkesden sakınır Türkiye mülteci Bolluğu var her milletten lakin ne yasa ne kanun var yapılan ne var hiç birşey yedir içir üstünden siyaset yap sonra Öğün bu iyi günler mülteciler yönünden bizlerin yaşadığı daha zor günler gelecek

6
1
yanıtYanıtla
Yallah:

Beğenmiyorsan hadi yallah avrupaya

yanıt0
yanıt0
alparslan:

bu kadar basıboş memleket baska yerde bulamassın . o kadar çok kı sokaklarda. sadece afkanlı degıl her mılletten adam var herturlu yasa dısı işler bunlarda. yazık edıyorlar.

5
0
yanıtYanıtla
Cemil:

Beyenmiyosan çek git bu ülkeden

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title