Haberler

Yaşlı adamın ölümüyle ilgili gözaltına alınan genç kızın ifadesi ortaya çıktı: Sarkıntılık ettiği için kürekle öldürdüm

Güncelleme:

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, Hüseyin Erdem Sanlıer'in serasında ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında, iki kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden biri, ifadesinde, yaşlı adamı kendisine sarkıntılık ettiği için kürekle öldürdüğünü söyledi.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, 81 yaşındaki Hüseyin Erdem Sanlıer'in serasında ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında, yanında çalışan O.C.E. ile kız arkadaşı D.Ç, gözaltına alındı. İncelemelerde, yaşlı adamın başına kürekle vurulduğu belirlendi ve vücudunda darp izlerine rastlandı. D.Ç'nin, ifadesinde, yaşlı adamı kendisine sarkıntılık ettiği için kürekle öldürdüğünü öne sürdüğü öğrenildi.

"KASA TAMAMEN BOŞALTILMIŞ"

Olay, 11 Temmuz günü Bayramoğlu Mahallesi Balcı Sokak'ta meydana geldi. Hobi bahçesinde suyun boşa aktığını fark eden kişinin durumu polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen ekip, Hüseyin Erdem Sanlıer'i serada hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekibi, Sanlıer'in hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerde, yaşlı adamın başına kürekle vurulduğu belirlendi ve vücudunda darp izlerine rastlandı. Serada ve evinde yapılan incelemelerde ise içeride bulunan kasanın tamamen boşaltıldığı ve kapıda mavi renk aracın çalındığı anlaşıldı. Polisin çalışmalarının tamamlanmasının ardından yaşlı adamın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yaşlı adamın ölümüyle ilgili serasında çalışan genç ile kız arkadaşına gözaltı

"SARKINTILIK ETTİ" İDDİASI

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, soruşturmasına, Hüseyin Erdem Sanlıer'in yanında çalışan O.C.E. isimli genç ile başladı. Ekiplerin araştırması sırasında, seranın önünden çalınan araç, Körfez ilçesi Hereke sahilinde bulundu. Araştırmayı derinleştiren ekipler, cinayeti O.C.E'nin, D.Ç. isimli kız arkadaşıyla işlediğini belirledi. Şüpheliler, dün İstanbul ve Kocaeli'de eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla yakalandı. Gözaltına alınıp emniyete getirilen şüphelilerden O.C.E, yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. D.Ç'nin, ifadesinde, yaşlı adamı kendisine sarkıntılık ettiği için kürekle öldürdüğünü iddia ettiği öğrenildi. O.C.E. ve D.Ç, emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hüseyin Erdem Haberler

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden 'Neden' sorusuna 'Sadece Allah rızası için' yanıtı

Atatürk Anıtı'na baltayla saldırı! Provokatörlerden "Neden" sorusuna "Sadece Allah rızası için" yanıtı

500

Yorumlar (63)

Goco:

Adam Seni Taciz Etti Adamın Kasasıdamı Seni Taciz Etti? veya Adamın Arabasıdamı Seni Taciz Etti? Madem Böyle Birşey Var Polise Neden Gitmedin? Olandan Önce veya Olaydan Sonra Demiyorsunuz Adamı Soyduk Üstüne Öldürdük Sonrada Namussuzca İftira Atıyoruz Diye. ! Böyle Ahlaksızları İdam Edeceksin. !

117
5
yanıtYanıtla
Guvekli:

Aynen doğru noktası noktasına

yanıt5
yanıt0
ali:

aynen öyle taciz soyguna kılıf

yanıt16
yanıt0
h.k:

adam taciz ettide neden parayi alipta kaciyon madem

yanıt9
yanıt0
Lacivert:

Sarkıntılık edince parasını alıp öldürmek mi gerekiyor . Bak bakıyım hakimde sana inanacak göz var mı yogghh yaa.

70
8
yanıtYanıtla
Da na:

Sanki ortaymısson gibi konuştun yoksa sen yardım mı ettin

yanıt0
yanıt7
Adalet:

Ne güzel ülke olduk kadınlar biliyor istanbul yasasını nasıl kullanacağını yapmadığı pislik kalmayan kadın müsvettesi sıkıştığı zaman taciz tecavüz der yırtar bunu kazanç kapısı haline getirir bizim Türk erkeklerinde bu taciz tecavüz haberlerini duyduğun da hepsi cellat olur iki gün sonra başına geldiğin de vur başını taşa??

59
7
yanıtYanıtla
aynen:

aklımdakini okudun kardeşim, kendinizi koruyun kardeşlerim, kadınlar sıkıştığı yerde taciz tecavüz diye iftira atıp haklı çıkıyor, bizim millet hep kadınlara inanıyor zaten , sen istediğin kadar suçsuz ol.

yanıt1
yanıt0
Alfa Omega:

Istanbul sözleşmesi; kadının beyanı esastır. Sonra sen gel adam öldür bana tecavüz etti sarkıntılık yaptı de işin içinden çık. Kadın hakları sonuna kadar korunsun ama erkekler kötü niyetli kadınlar yüzünden mağdur edilmesin. Bu istanbul sözleşmesinin ipteki şart. Özelliklede lgbt yi bu anlaşmanın içine sokup sonrada kadın hakları adı adı altında faaliyet yapılaması olayı var.

53
1
yanıtYanıtla
ömer turan:

adamın parasını alıp sarkıntılık etti öldürdüm de. savcılarda hakimerde sana inansın öyle mi. çok beklersin bunu çok çok. hapsihane de iyi zaman geçir.

49
2
yanıtYanıtla
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title