Haberler

Yabancı uyruklu kadının 16 bin lirasını çaldılar... O anlar kamerada

Güncelleme:

Yabancı uyruklu kadının 16 bin lirasını çaldılar.

Yabancı uyruklu kadının 16 bin lirasını çaldılar... O anlar kamerada

İSTANBUL Şişlide bir restoranda Afrikalı kadının içerisinde 16 bin lira değerinde döviz bulunan çantası çalındı. Yakalanan iki kadın zanlının suç dosyası kabarık çıkarken olay güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Şişli'de bulunan bir restoranda meydana gelen olayda, Orta Afrika Cumhuriyeti uyruklu Ba. T .B., yemek yemek için restorana girdi. İddiaya göre bir süre sonra kadının yanında bulunan kol çantası ortadan kayboldu. Ba. T. B.'nin içinde bin Euro ile 40 bin CFA (Orta Afrika Cumhuriyetinde kullanılan para birimi) bulunan çantanın yanında olmadığını fark ederek hemen polise gitti. Konuyla ilgili çalışma başlatan polisler güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntülerde bir grup kadının yemek yerken kalabalık oluşturarak kaşla göz arasında çantayı aldığı belirlendi.

Kıskıvrak yakalandılar

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri görüntüleri inceleyerek şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Kimlikleri tespit edilen şüphelilerden Dilan B. ile suç ortağı olduğu iddia edilen Selma K.'nın adreslerine baskın düzenleyerek gözaltına aldı.

Suç kayıtları kabarık çıktı

Emniyete getirilen şüphelilerden Dilan B.'nin daha önceden 14 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı. Şüphelinin daha önce de benzer suçlardan 14 kez yakalandığı belirlendi. Selma K.'nın da sabıkası olduğu hakkında yakalama müzekkeresi bulunduğu öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Öte yandan restorandaki hırsızlık anı ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Orta Afrika İstanbul Şişli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title