Haberler

Vicdansız anne bebeğini poşete koyup arsaya bıraktı!

Güncelleme:

Manisa'da prematüre doğum yapan 35 yaşındaki bir kadın, bebeğini poşet içinde boş bir arsaya bıraktı. Emniyet ekipleri, vicdansız annenin arsaya bıraktığı bebeğin cansız bedenine ulaştı.

Manisa'da tedavi için gittiği hastanede sağlık çalışanlarının durumundan şüphelenerek hastane polisine bilgi vermesinin ardından sorgulanan 35 yaşındaki kadın, evde prematüre doğum yaptığını ve doğan bebeği bir poşet içinde Turgutlu'daki boş bir arsaya bıraktığını söyledi. Alınan bilgiler sonrası bebeğin cansız bedenine ulaşıldı.

BEBEĞİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde iddiaya göre evlilik dışı hamile kalan Zehra Y. isimli kadın evinde doğum yaptı. Prematüre doğan erkek bebeği bir poşet içinde boş bir arsaya bırakan Zehra Y. tedavi için Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine gitti. Burada durumundan şüphelenen sağlık personeli durumu hastane polisine bildirdi. Polisin Zehra Y.'ye olayı sormasına üzerinde kadın durumu itiraf ederek, evde doğum yaptığını, bebeği boş bir arsaya bıraktığını itiraf etti.

İtiraf sonrası Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Yiğitler Mahallesi Mert Sokak üzerinde bulunan boş arsada poşete sarılı bir erkek bebeği cesedi buldu. Sağlık ekipleri tarafından Turgutlu Devlet Hastanesi morguna getirilen bebek İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

TEDAVİNİN ARDINDAN GÖZALTINA ALINACAK

Bebeğin annesi Zehra Y.'nin hastanede polis gözetiminde tedavi altında olduğu öğrenildi. Polis konuyla ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlatırken Zehra Y.'nin tedavinin ardından gözaltına alınacağı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

huri:

cennet anaların ayakları altında gelde bunun ayağınnın altında cenneti ara

7
1
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

YAHU nasıl bir annesin. . o yavruya nasıl kıyarsın. aşağılık pislik. . insanlıktan nasip almamış mahlukat. . yüreğin. vicdanın sızlamıyormu. acımıyoru mu. hiç. ALLAH kahretsin seni. başka söz bulamıyorum. . . . YAZIKLAR OLSUN. . .

8
0
yanıtYanıtla
Kenan Komutan2:

Allah ım kıyamet kopsun, yeter bu haberler daha çoğalmasın. .

5
0
yanıtYanıtla
BİR VATANDAŞ:

ŞÖYLE HABERLERİN HABER BAŞLIKLARINA SİNİR OLUYORUM. ''VİZDANSIZ ANNE'' LAN VİCDANI OLSA EVLADINA KIYAMAZ. BÖYLELERİNE ANNE DENİLMEZ. ''VİCDANSIZ KADIN DOĞURDUGU BEBEĞİ ÇÖPE ATTI''DEYİN HABER BAŞLIKLARINDA. KUTSAL ANNE KELİMESİNİ LEKELEMEYİN.

5
0
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

Bu nasıl vicdan anlayamadımki 9 ay karnında taşıdığın bebeğine nasıl kıydın . demekki her insanda annelik duygusu olmuyormuş. . . çok yazık olmuş yavruya ne yapsın yavru onu doğuracak kişiyi kendi seçemedi. . . maalesef. . .

5
0
yanıtYanıtla
AÇIKÇASI:

BU GİDİŞAT NEREYE NERDE VİCDANLAR

5
0
yanıtYanıtla
yeter:

valla gidişatımız hiç iyi değil arkadaşlar. ayağınızı denk alın, yoksa vaziyet kötü.

2
0
yanıtYanıtla
ANNELİK:

BİZ BEBEK ÖZLEMİYLE YANARKEN BİR EVLAT İÇİN DUALAR EDERKEN BU HABERLERİ OKUMAK NE ACI!!!

2
0
yanıtYanıtla
46:

Allah tan kormadınmı pıslık kadın

1
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

tühh senin analık sıfatına ALLAH kahretsin inşallah sen insan degil hayvan kadar bile olamazsın hayvanlar hayvan iken yavrusunu bırakmıyor nasıl elin yüreğin el verdi de o yavruyu atmaya kıyabildin adı yaratık

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title