Haberler

Van yerel haberleri... Muradiye'de kundaklama: Samanlık, odunluk ve ahır ateşe verildi

Güncelleme:

Van haberine göre Muradiye'de kundaklama: Samanlık, odunluk ve ahır ateşe verildi Van'ın Muradiye ilçesine bağlı Uluşar Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından samanlık, odunluk ve ahır ateşe verildi.

Muradiye'de kundaklama: Samanlık, odunluk ve ahır ateşe verildi

VAN - Van'ın Muradiye ilçesine bağlı Uluşar Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından samanlık, odunluk ve ahır ateşe verildi.

Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 00.45 sıralarında Uluşar Mahallesi'nde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından 5 ayrı nokta ateşe verilirken, aynı yerleşkede bulunan 3 ev ise yakılmak istenilirken alevler tutuşmadı. Yangını gören mahalle sakinleri tarafından jandarma ekiplerine haber verilirken, yangını çıkaran kişi veya kişiler olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Van Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Muradiye Van Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title