Haberler

Lise Öğrencisi, Kız Arkadaşı Yüzünden Tartıştığı Annesini Beyzbol Sopasıyla Vurarak Öldürdü

Güncelleme:

İstanbul Ümraniye'de eşini işe yolladıktan sonra uğradığı saldırı sonrası hayatını kaybeden Arzu Özkan cinayetinin detayları belli oldu. Özkan'ın kız arkadaşı yüzünden kendisiyle sürekli tartışma yaşayan oğlu tarafından beyzbol sopasıyla kafasına vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Ümraniye'de sabah evde cesedi bulunan Arzu Özkan'ın lise öğrencisi oğlu tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan E.Ö., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

BAĞRIŞMA SESLERİNİ DUYAN KOMŞULAR POLİSE HABER VERDİ

Edinilen bilgilere göre olay sabah saatlerinden Esenevler Nişancı Sokak'ta bulunan bir apartman dairesine yaşandı. Bir çocuk annesi Arzu Özkan'ın evinde bağrışma sesleri duyan komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, Özkan'ın cesedi ile karşılaştı.

"ANNEMLE SEVGİLİM YÜZÜNDEN TARTIŞIYORDUK"

Olayı soruşturan polis, Özkan'ın oğlu ve eşinin ifadesine başvurdu. Polise ifade veren lise öğrencisi E.Ö., annesini beyzbol sopası ile kendisinin öldürdüğünü itiraf etti. E.Ö.'nün verdiği ifadede, "Sevgilim vardı. Annemle sevgilim yüzünden tartışıyorduk. Bu ilişkiyi onaylamıyordu kendisi. Sabah saatlerinde yine aynı konu yüzünden tartıştık. Ardından beyzbol sopası ile kafasına vurarak öldürdüm" dediği öğrenildi.

Gözaltına alınan E.Ö., Üsküdar'da bulunan Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (93)

gerçek hayattan uzak gençler:

Bunları başımıza bela eden bu çukurdur mafyacılık dizileridir kardeşlerim. Yani malesef bu diziler gençlerimizin hayatlarını ve bir çok ailenin sonunu getirmiştir. Acilen savcılar bu işe el atmalıdır.

66
6
yanıtYanıtla
BİR DOST:

aklı başında olan adam ne izlerse izlesin etkilenmez sığınmayı şu dizilerden oluyor bunlar gibi muhabbetlere. . .

yanıt3
yanıt2
Cemalccc:

Artık sevgilin yüzünden tartışmazsın annenle...

65
0
yanıtYanıtla
ALİ:

VİJDAN AZABI ÇEKER DESEM, ZATEN VİJDAN OLSA BUNU YAPMAZDI

yanıt3
yanıt0
NÖBETÇİ YORUMCU:

Ah be! Evlat o kadın seni 9 ay karnında taşıdı besledi büyüttü öbür cihanda nasıl bakacaksın Annenin yüzüne. değer miydi bir sevgili uğruna Anne canına kıymak. cezaevinde düşüne düşüne sıyırırsın

50
0
yanıtYanıtla
Ss:

Inşallah

yanıt1
yanıt0
Deniz:

Hepsini unutursun. Ama anani asla... Bir gün dizlerine vurdukca anlarsin... Aklina geldikce yanarsin...

49
0
yanıtYanıtla
Gül:

Salak nankör akilsiz senin yasin kac be iliski yasiyormusta annesi karsiymis sidikli sen daha nesinki be

36
0
yanıtYanıtla
barut....:

sen büyüsün diye 20 yıl emek ver üzerine titre ama bir kız çıksın oğlunun aklını 20 dakikada alsın ve akabinde bezbol sopasıyla kendi öz evladın tarafından kafana vurulmak suretiyle can ver. . ne manyak bir dönemden geçiyoruz arkadaş. . Allah sonumuzu hayreylesin

31
1
yanıtYanıtla
Musti:

Simdi sen happse Annen mezara sevgilin de baskasinin kollarina...

31
0
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title