Haberler

Tarihçi Kadir Mısıroğlu Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Güncelleme:

Kadir Mısıroğlu, bir süredir devam eden diyabetik şeker rahatsızlığı nedeniyle İstanbul'daki özel bir hastanede yoğun bakıma kaldırıldı.

Bir süredir şeker hastalığı nedeniyle tedavi gören Kadir Mısıroğlu, yoğun bakıma alındı. Mısıroğlu'nun rahatsızlığının yeniden nüksettiği ve tedavi için hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Osmanlılar İlim ve İrfan Vakfı Genel Sekreteri Ali İhsan Bahadır, İstanbul'daki özel bir hastanede yoğun bakıma alınan 86 yaşındaki Tarihçi Kadir Mısıroğlu'nun, son durumu hakkında konuştu.

"BÜTÜN MUHİPLERDEN DUA BEKLİYORUZ"

Bahadır, "Bir buçuk yıldır diyabetik şeker rahatsızlığından dolayı hastanedeyiz, zaman zaman gelip gidiyoruz. Buna bağlı kanda oluşan enfeksiyon sebebiyle üstadımız şu anda yoğun bakıma alınmış durumda. Enfeksiyonu düşürmeye çalışıyorlar. Şu anki seyir biraz ciddi. Bütün muhiplerinden dua bekliyoruz, istirham ediyoruz. Gelişmelerle ilgili bilgi almak isteyenler resmi internet sayfamızdan bizi takip edebilirler. Şu andaki durumumuz budur. İnşallah en iyi gelişmelerden muhiplerimizi haberdar edeceğiz." dedi.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (119)

irfan:

Allah şifa versin. Gerçek tarihi öğrenmek için insanların Kadir Mısıroğlu gibi üstadlara ihtiyacı var.

11
30
yanıtYanıtla
Tim0135:

Gerçek tarih değil uyduruk ve rivayet ihanet tarihi!

yanıt3
yanıt0
VATANDAŞ:

BİR SÜRÜ YORUM VAR HAKKINDA HİÇ KİMSE SANA İYİ BİR YORUM YAZMAMIŞ DEMEKKİ ÖMRÜN BOŞA GİTTİ DEMEKKİ İNSANLIĞA HİÇ BİR FAYDAN OLMAMIŞ GEÇEN ÖMRÜNE YAZIK

30
8
yanıtYanıtla
vecdi:

senin oldumu yada sen insan mısın yoksa insan taklidimi yapıyorsun

yanıt1
yanıt10
Yilmaz:

Cenabi Allah bildigi gibi yapsin Vatan haini Atatürk ve Cumhuriyet düsmani

28
8
yanıtYanıtla
Arkın:

Kafirlerin ıslahı icin yaşasın mısıroglu

8
27
yanıtYanıtla
pamukkale:

illa başkasından bekleme dinimizin güzelliklerini kendinde gayri müslimlere anlatıp islama davet edebilirsin allah islam için uğraşıp anlatanları, islam için hizmet edenleri sever diye biliyorum

yanıt5
yanıt0
Sibel:

Hadi hayirlisi biride gitse kardir

23
11
yanıtYanıtla
...:

senin gibi beyinden yoksun olanlar durdukça bunlar gitsede bişey değişmez.

yanıt5
yanıt5
sami düz:

keşke yunan galip gelseydi deyip, yunana duyduğu özlemi dile getiren şu faniyi yunanistana gömünüz. gözleri açık gitmesin

27
6
yanıtYanıtla
Tüm 119 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title