Haberler

5 ayrı hafriyat kamyonunun depo kısmından yakıt çaldı... O anlar kamerada

Güncelleme:

5 ayrı hafriyat kamyonunun depo kısmından yakıt çaldı.

5 ayrı hafriyat kamyonunun depo kısmından yakıt çaldı... O anlar kamerada

5 ayrı hafriyat kamyonundan bin 575 litre yakıt çaldı, kıskıvrak yakalandı

İSTANBUL Sultanbeyli'de 5 ayrı hafriyat kamyonunun deposunda bin 575 litre yakıt çalan bir şüpheli kıskıvrak yakalandı. Şüphelilerin hafriyat kamyonundan yakıt çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay geçtiğimiz 18 nisan ve 31 mayıs arasında Sultanbeyli ilçesi Akşemsettin, Fatih, Yavuz Selim, Mecidiye ve Necip Fazıl Mahallelerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre polis ekipleri, park halinde bulunan 5 ayrı hafriyat kamyonunun depo kısmından, toplamda bin 575 litre yakıt çalındığı bilgisi aldı. Bunu üzerine harekete geçen ekipler, çevredeki güvenlik kamera görüntüleri detaylı bir şekilde incelenmesi sonucunda siyah renkli bir aracın park halinde bulunan hafriyat kamyonlarının depo kısmına yaklaştığı belirledi. Şüphelilerin depo kapağını kırdıktan sonra bir aparat yardımıyla yakıtları kendi araçlarına aktaran şüpheli şahısların kullandıkları araç plakası tespit edildi. Çalışmaların devamında araç plakasından yapılan sorgulama neticesinde kimliği tespit edilen C.Z. isimli şüpheli şahıs, 26.06.2022 tarihinde Beşiktaş ilçesi Levazım Mahallesinde olaylarda kullandığı araç ile birlikte yakalanarak muhafaza altına alındı. Konu ile ilgili yakalanan C.Z. isimli şüpheli şahıs, "Otodan Hırsızlık" suçundan 27 Haziran tarihinde sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title