Haberler

Son sürat giden taksicinin yayaya çarptığı anların görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Kağıthane'de geçtiğimiz hafta cuma günü sabah saatlerinde İbrahim Eren isimli vatandaş, yolun karşısına geçmek istediği sırada taksinin kendisine çarpması nedeniyle hayatını kaybetmişti. Feci kazaya ait görüntüler ortaya çıktı.

Kağıthane Merkez Mahallesi'nde önceki hafta Cuma günü saat 08.00 sıralarında meydana gelen olayda, yolun karşısına geçmeye çalışan İbrahim Eren (42), Hasan Ö.'nün (70) kullandığı 34 TFA 39 plakalı ticari taksinin çarpması sonucu yola savrulmuştu.

Taksinin yayaya çarparak öldürdüğü anların feci görüntüleri ortaya çıktı

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Eren'e çarptıktan sonra kontrolden çıkan taksi ise park halindeki önce araçlara çarpmış ardından refüje vurarak durabilmişti. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan İbrahim Eren'i gören çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunmuştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı adam, kaldırıldığı Kağıthane'deki özel bir hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Taksinin yayaya çarparak öldürdüğü anların feci görüntüleri ortaya çıktı

HAVAYALANDIKTAN SONRA BAŞKA ARABA ÇARPTI

Öte yandan, yaşanan o dehşet anlarının güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, süratli şekilde ilerleyen taksinin vurduğu adam havalanarak park halindeki bir araca sert şekilde çarpıyor. Adam yere düşerek hareketsiz bir şekilde duruyor. Taksi ise birkaç araca çarparak durabiliyor.

Taksinin yayaya çarparak öldürdüğü anların feci görüntüleri ortaya çıktı

TAKSİCİ TUTUKLANDI

Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu. Olayla ilgili taksi sürücü Hasan Ö. ise yakalanarak emniyete götürüldü. Sadabad Polis Merkezi Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen taksici Hasan Ö., "taksirle öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Taksinin yayaya çarparak öldürdüğü anların feci görüntüleri ortaya çıktı

"ÇARPTIKTAN SONRA KAÇMIŞ"

Olayla ilgili konuşan esnaf Harun Atakul, "Ben geldiğimde polisler falan vardı burada. Taksicinin çarptığı adamı ambulans ile götürmüşler. Burada duran 5 araç ardı ardına çarpmayla birbirine girmiş. Taksi de refüje savrulmuş ama aracı kullanan şoför bırakıp kaçmıştı. Ben geldiğimde yaralıyı ambulans götürdüğü için ben göremedim onu" dedi.

Taksinin yayaya çarparak öldürdüğü anların feci görüntüleri ortaya çıktı

Taksinin yayaya çarparak öldürdüğü anların feci görüntüleri ortaya çıktı

Taksinin yayaya çarparak öldürdüğü anların feci görüntüleri ortaya çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İbrahim Eren Kağıthane Haberler

Bakmadan Geçme

GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları...
500

Yorumlar (1)

delidolu :

65 yaş üstüne ticari araç kullanma yasağı getirilsin . Gözü görmez eli tutmaz geçmiş araç başına bide utanmadan sürat yapıyo , yazık ölen vatandaşa Allah rahmet eylesin.

13
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title