Haberler

8 yıl önce ağabeyini öldüren amcasını tüfekle vurdu

Güncelleme:

Gümüşhane'de bir şahıs ağabeyini öldüren ve hükümlü olarak kaldığı cezaevinden 8 yıl sonra şartlı tahliye edilen amcasını tüfekle ateş ederek öldürdü.

Korkunç olay, dün akşam saatlerinde Kelkit'e bağlı Salördek köyünde meydana geldi. Emre Polat, 2012 yılında ağabeyi Yusuf Polat'ı öldüren ve hükümlü olarak kaldığı cezaevinden 8 yıl sonra şartlı tahliye edilen amcası Ali Kemal Polat'la (71) karşılaştı.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ

İkili arasında başlayan tartışma büyüdü. Çıkan kavgada Emre Polat, tüfekle öz amcası Ali Kemal Polat'a ateş etti. Vücuduna isabet eden saçmalarla yere yığılan Polat olay yerinde hayatını kaybetti. Emre Polat ise jandarma ekiplerine teslim oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yusuf Polat Kemal Polat Kelkit Haberler

500

Yorumlar (18)

Moiz kohen:

Devlet kısasa kısas uygulassydı katil olmazdı

65
5
yanıtYanıtla
Fesli:

Siz öyle mi yapiyorsunuz ? O zaman öldürdüğünüz Filistinliler den dolayi Israil de adam kalmayacak.

yanıt15
yanıt11
KISAS:

Adam öldürmek 8 yıl ise ne yapsın ki. Millet suçluların cezasını çektiğini düşünmüyor. Bu da 8 yıl yatıp çıkacak. Maktülün oğlu da 8 sene sonra bunu vurur. Al sana kan davası. tahammüden adam öldürenin cezası idam olmalı. Ya da müebbet. Asla çıkamamalı hapisten.

55
0
yanıtYanıtla
Kağan:

islamiyet öncesi cahiliye dönemine ait duygular kin tutmak, intikam almak, kan davaları vs . Demekki din kimsenin umrunda değil, öldürmeyeceksin.

7
3
yanıtYanıtla
ref:

8 yıl cezamı olur bir can ici. n sizlere iki kelime edilse kıyameti koparır işinden eşinden eder ömür boyu cezaevine atarsınız başkasının bir canı sekiz yılmı

6
0
yanıtYanıtla
Allah Akıl Versin:

Kendi hayatını kararttın, çocuklarına kim sahip çıkacak, eşin kendi başına kalacak, yazık değil mi? Hem amca katili oldun öteki Dünyanı kararttın, hem kendi ailenin hayatını kararttın. . . Allah akıl versin. .

3
2
yanıtYanıtla
özkara:

Adalet vermiş cezasını neden yaparsın be arkadaş. . . . kan davası denilen şey şimdi sizin başınıza bela olacak. . . yazıkkkkk. . . . . . . .

2
2
yanıtYanıtla
Ahmet:

Aslında birisini öldürenin cezası ölümdür. Kısasta sizin için hayat vardır. Ailesini diyet ile ikna edebilirse affedilebilir. Bazıları kan davası demiş. Kan davası o aileden başkasını öldürseydi olurdu. Tabi ki şahsın öldürmesi tasvip edilmez, gereken cezayı devlet vermeli.

4
0
yanıtYanıtla
senar:

Sence bu şahsa da 8 yıl verip sonra şartlı tahliye ederler mi?

yanıt0
yanıt0
HELAL OLSUN:

8 yıl yatıp kolayca çıkılıyorsa kendi cezasını kendi vermiş . Helal kardeşim kardeşini unutmamışsın demek acısı yüreğinde hep kalmış.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title