Haberler

Son dakika haber | Zeytinburnu'nda pişkin hırsız kamerada

Güncelleme:

Son dakika 3. sayfa haberi: Zeytinburnu'nda pişkin hırsız kamerada Zeytinburnu saniyeler içinde hırsızlık yapıp kaçtı Zeytinburnu'nda kimliği belirsiz bir kişi, tekstil malzemesi bırakan aracın açık olduğunu fark edip, içindeki telefonu çaldı.

Zeytinburnu'nda pişkin hırsız kamerada

Zeytinburnu saniyeler içinde hırsızlık yapıp kaçtı

İSTANBUL - Zeytinburnu'nda kimliği belirsiz bir kişi, tekstil malzemesi bırakan aracın açık olduğunu fark edip, içindeki telefonu çaldı. Kameraya yansıyan hırsızın rahat ve pişkin tavırları görenleri şaşırttı.

Olay, 20 Mart Cumartesi günü saat 12.30 sıralarında Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgeye göre, Serkan Küçük isimli esnaf, tekstil malzemesi bırakmak için atölyeye geldi. Hafif ticari aracını park eden Küçük, daha sonra malzemeleri atölyeye taşımaya başladı.

Bu sırada kimliği henüz belirlenemeyen genç bir şahıs, aracın açık olduğunu fark edip, beklemeye başladı. Yaklaşık bir dakika bekleyen ve Küçük'ün atölyenin içine girdiğini gören şahıs, aracın içindeki yaklaşık 2 bin 500 TL değerindeki telefonu çaldı. Bu sırada durumu gören başka bir esnaf, rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsıza tepki gösterdi, Fakat şahıs duruma aldırış etmeden olay yerinden uzaklaştı.

Hırsızlık anı ve hırsızın kaçış anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Telefonu çalınan Küçük, emniyete giderek şikayetçi olurken, polis hırsızın yakalanması için çalışma başlattı.

Malzeme bıraktığı sırada telefonu çalınan Serkan Küçük, "Biz işimiz gereği Yeşiltepe Mahallesi'nde bulunan dükkanlara girmek zorundayız. Bu sebepten dolayı da arabalarımızı rahat bir şekilde bırakamıyoruz. Ben ve benim gibi arkadaşlarım arabalarımızı bıraktıkları zaman, bir metre gittiğimizde ya camları patlıyor yada herhangi bir şekilde kapıyı açıyorlar ya da boşluğumuzdan faydalanıyorlar. Biz bu konu ile alakalı Zeytinburnu ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yardım bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Serkan Küçük Zeytinburnu Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title