Haberler

Son dakika haberi! Türkiye genelinde terörist sayısı yüzün altına düştü

Güncelleme:

Son dakika 3. sayfa haberi: Türkiye genelinde terörist sayısı yüzün altına düştü Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Madur ve Çemçe'den seslendi: "Tek bir terörist bırakmayacağız"KARS Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, 65.

Türkiye genelinde terörist sayısı yüzün altına düştü

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Madur ve Çemçe'den seslendi: "Tek bir terörist bırakmayacağız"

KARS Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, 65. Hükümet Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan ile birlikte Kağızman'da bazı ziyaretlerde bulundu. Helikopter ile mağdur ve çömçe kırsalında havadan inceleme yapan Jandarma Genel Komutanı ve beraberindeki heyet daha sonra Kağızman komando taburuna geçtiler. Burada komandolara Seslenen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, "Tunceli'de Muşta Amanos'ta Madur Çömçede tek bir terörist kalmadı. Artık ülke genelde 100 teröristin altına düştüler. Hareket alanlarını tamamen kısıtladık kahraman askerimiz polisimizin mücadelesini takdirle izliyoruz hepinizin alınlarından öpüyorum" dedi.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, daha sonra ulaştırma eski bakanı Ahmet Arslan ili birlikte Kağızman komando taburunda askerlerle sohbet ettiler. Heyete kağızman kaymakamı Okan Daştan ve askeri erkan eşlik etti.

Orgeneral Çetin daha sonra beraberindekiler ile ilçe merkezinde vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet ettiler. İlçe halkının yoğun ilgisinden oldukça memnun olan Arif Çetin paşa ve Arslan ilçe halkı ile birlikte merkezde bulunan şehit yüzbaşı Ferhat Çiftçi parkını ziyaret ederek dua ettiler. Vatandaşları kırmayan heyet sonrasında çay ikramında sohbet ettiler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Arif Çetin Kağızman Jandarma Türkiye Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
title