Haberler

Görüntü Türkiye'den! Kadın çırılçıplak sokakta dolaştı, çevredekiler o anları kayda aldı

Güncelleme:

İzmit'te bir kadın çıplak sokakta beklerken o anları cep telefonuyla görüntülendi. Akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen kadın daha sonra sokaktan uzaklaştı.

İzmit Hacı Hızır Mahallesi'nde meydana gelen olayda sokak üzerinde çıplak şekilde bekleyen bir kadın olduğunu görenler, durumu polise bildirdi. Kadının beklediği anlar çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

BİR SÜRE HAREKETSİZ BEKLEDİ

Bazı vatandaşlar çıplak kadının yanından geçip giderken, kadın bir süre sokağın ortasında hareketsiz bekledi. Akli dengesi yerinde olmadığı belirtilen kadın daha sonra sokaktan uzaklaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kocaeli 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

Rahim Çalış :

ORDA HİÇ BAYAN YOKMUŞ AŞAĞI İNİP SOKAK ORTASINDA SAÇ BAŞ YOLUCAK MEYDAN DAYAĞI ÇEKİCEK BAYAN YOK MUYMUS BUNA İZİN VERMISLER

176
311
yanıtYanıtla
Okan Tunç:

akli dengesi yerinde değil diyo da, senin de pek yerinde değil anlaşılan

yanıt10
yanıt0
Semih:

40 değnek sopa yese daha yarı sopada aklı yerine gelir

228
199
yanıtYanıtla
X Y:

Terbiyesizligin adi artik :akli dengesi yerinde degil" olmus!! Akli dengesi yerinde olmayan hastalarimiz hep vardi ama bu ciplak yürümek terbiyesizligin en büyügü bana göre ve nedense son zamanlarda cokca var

107
69
yanıtYanıtla
ALP ALP:

Sen bir git bak Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanelerinde boş yer var mı? Bilip bilmeden konuşuyorsun Allah sana yada yakınına versinde anlayasın....

yanıt51
yanıt21
bekir yapici:

X Y: 30-35 yil önce bakirköy akil ve sinir hastaliklari hastahanesinin bodrum katindaki akli dengesi bozuk insanlarin neler yaptigini birak tahmin etmeyi hayalinde bile canlandiramazsin.

yanıt46
yanıt10
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Yok bunlar ne terbiyesizlik ne de psikolojik olaylar. Bunlar birileri tarafından planlı programlı eylemler yakında kokusu çıkar meyvesini vermeye başlar.

123
28
yanıtYanıtla
Mehtap Nazlı:

Erkek olsa bı dünya sopa yerdi deli falanda yazılmaz di

107
40
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bunu yapan erkek olduğu zaman pasa sopa, kadın olduğu zaman video kayıt zevku sefa.

98
20
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

gun gelir bu duruma dusersiniz ...on yargida bulunmayin

97
20
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title