Haberler

Kütahya'da bir baba 2 oğlunu sokak ortasında tekme tokat dövdü

Güncelleme:

İnşaatta işçi olarak çalışan bir baba, 6 ve 8 yaşındaki 2 oğlunu, komşularının evlerinin önüne yumurta attıkları gerekçesiyle tekme tokat dövdü. Mahalle sakinleri şiddet anını saniye saniye kaydetti.

İnşaat işçisi İbrahim S. (43), dün oğulları M.E.S. (8) ile M.S.'yi (6), komşularının evlerinin önüne yumurta attıkları gerekçesiyle Gaybiedendi Mahallesi Fırat Sokak'ta tekme tokat dövdü. Babanın çocuklarına uyguladığı şiddeti, mahalle sakinleri cep telefonuyla saniye saniye görüntüledi. Ardından da polisi arayarak, şikayette bulundu.

Kütahya'da bir baba 2 oğlunu sokak ortasında tekme tokat dövdü

EVE GÖTÜRÜP NASİHATTE BULUNMUŞ

Kısa sürede sokağa gelen Kütahya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri, oğullarını döven baba İbrahim S.'yi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden sonra karakola götürülerek, ifadesi alınan İbrahim S., çocuklarını dövmediğini iddia etti. Oğullarına yola yumurta attıkları için sadece kızdığını ardından da eve götürüp, nasihatta bulunduğunu savundu. Bu sabah adliyeye sevk edilen İbrahim S., adli kontrol şartı getirilerek, serbest bırakıldı.

Kütahya'da bir baba 2 oğlunu sokak ortasında tekme tokat dövdü

ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASINA ALINDI

Baba şiddetine maruz kalan 2 kardeş ise savcılık talimatıyla, devlet koruması altına alınıp, çocuk yuvasına yerleştirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (62)

ANNE BABA EVLAT VE AİLE CANDIR:

biz büyüklerimizden ne dayaklar yerdik bi o kadarda büyüklerimize olan saygımız her daimdir. Bu kadar abartmayın lütfen dövmeyi. En son çare dövmektir ama dövülmeyen yeni nesle bakın sağda solda uyuşturucu mu dersin pislik mi dersin saygısız ukala tipler mi dersin bunlarda sözde şiddet karşıtlarıının çocukları işte.

11
5
yanıtYanıtla
BiziBitirdinizBe:

Dayak cennetten çıkma derler, doğrudur. Baba bu döver de sever de. Türk milleti konuşmaktan anlamaz illa döverek anlatacaksın.

yanıt1
yanıt0
OSMANİYE:

SULH İLE USLANMAYANI ETMELİ TEKTİR TEKTİRLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR

12
4
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

Komşu denen yaratıklar şikayet etmiştir aadam üç kuruşa mubarek ramazan ayında ter döküyor belki evinde 4 yumurta var onu da sokağa atan veletlere sinir krizi geçirip haddini aşan şekilde davranmış. Sanki hepimizin anne babası pak-ı nur ve hiç bize fiske bile vurmadılar. Hemen linç edin adamı.

14
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Sağol doğru tez.

yanıt1
yanıt1
vatandaş:

bize cocukken vurdular diye bizdemi vuralım bırakın sacma sapan düşünceleri

yanıt2
yanıt3
ZAPATA:

ulan hemen cani yaptınız adamı. . . 80 ler kuşağı dayakla köstekle büyüdü. o yüzden 80 ler kuşağı adamdır. asi değildir. sonraki kuşağa bak. . . öğretmen kızamıyor bile. sonuç : bir halta yaramayan gençlik. . . ana baba saygısı olmayan gençlik. . . büyük küçük bilmeyen gençlik. . . aldın çocukları elinden ne olacak? çocuk ana babadan mahrum, kim bilir nasıl sorunlu yetişecek. bu dayak canilik ölçüsünde değildir. . .

11
3
yanıtYanıtla
ŞÎDDETLE TERBÎYE OLMAZ:

Ulan mal kafa çocuklara sevgi ve merhametli davranma konusunda Peygamber efendimizin (S. A. V) Hadisleri vardır. Başkalarının yöntemi, tarzı ve 80 kuşağı bizi ilgilendirmez. Şiddetle asla terbiye, eğitim ve kazanım olmaz.

yanıt3
yanıt0
CANSU:

elleri kırılsın inşallah o vuran elleri kırılsın

3
11
yanıtYanıtla
TUBA:

Cansu seni baban hiç dövmedi mi?

yanıt4
yanıt0
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title