Haberler

Şanlıurfa 3. sayfa haberi | Şanlıurfa'da sahte tarım ilacı üretilen depoya baskın

Güncelleme:

Şanlıurfa'da sahte tarım ilacı üretilen depoya baskın

Şanlıurfa'da piyasa değeri 25 milyon lira olan sahte tarım ilacı ele geçirildi

ŞANLIURFA - Türkiye'nin tahıl ambarı olarak adlandırılan Şanlıurfa'da bir depoya baskın düzenleyen ekipler, çiftçilere satılmak üzere hazırlanmış piyasa değeri yaklaşık 25 milyon lira olan sahte tarım ilacı ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un talimatlarıyla ilçe genelinde denetimlerini aralıksız şekilde sürdüren zabıta ekipleri, kayıt dışı faaliyette bulunulduğu belirlenen bir depoya baskın düzenledi.

Baskında tarım ilacı dolum ile paketleme üniteleri ile karşılaşan zabıta ekipleri, durumu polise haber verdi. Olay yerine giden Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, maliye ve polis ekipleri, depoda sahte tarım ilacı üretildiğini belirledi. Depoda yapılan aramada binlerce kutu ve paket sahte tarım ilacı, doluma hazır boş kutu, ambalaj ve etiketler ele geçirildi.

Piyasa değerinin yaklaşık 25 milyon lirayı bulduğu belirlenen sahte tarım ilacı ve gübre ile dolum ve paketleme ünitelerine el konulurken, söz konusu faaliyette bulunanlar hakkında ise Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şanlıurfa Türkiye Zabıta Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (1)

Meryem Kurt:

Ben bu beyefendi den ilaç almıştım ve gayette memnun kalmıştım sahte olduğuna inanamadım açıkcası

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title