Haberler

Vicdanları sızlatan görüntü! Büyükbaş hayvana önce eziyet etti sonra kesip etlerini sattı

Güncelleme:

Sakarya'nın Karapürçek İlçesinde oturan Remzi A. yere yatırdığı büyükbaşa önce 'geber' diye bağırıp sopayla defalarca vurdu, sonra hayvanı keserek etlerini sattı. Vicdanları sızlatan o görüntüleri ise çalışanı tarafından anbean kayda alındı.

Hayvana şiddet olaylarının son adresi Sakarya oldu. Karapürçek ilçesinde oturan Remzi A., bahçesinde beslediği büyükbaş hayvana 'geber' diye bağırdıktan sonra sopayla ardı ardına vurdu. Remzi A. eziyet ettiği hayvanı daha sonra keserek etlerini sattı.

EŞİNE DE HAKARETLER ETTİ

Geçimini hayvancılıkla sağlayan Remzi A., ahırın dışına çıkardığı bir büyükbaşı önce yere yatırdı ardından da sopayla vurdu. Remzi A. elindeki sopayla 'geber' diye bağırıp, hakaretler ederek hayvana vurmaya devam etti. Aynı zamanda eşiyle de tartışan Remzi A., eşine de tehditler savurarak küfretti.

ÇALIŞANI TARAFINDAN KAYDA ALINDI

Yaşanan bu anlar Remzi A.'nın yanında çalışan bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, Remzi A., daha sonra hayvanı keserek, etlerini sattı. İzleyenlerin içini acıtan görüntüler büyük tepki çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Karapürçek 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (101)

NUR:

Allah''tan dilerim ki , ölümün o hayvancağızın ölümünden daha beter olsun şerefsiz!

89
2
yanıtYanıtla
başbuğ nihal atsız:

sakarya türkiyenin kanseridir. her türlü üçkağıtçılık, uyuşturucu ticareti, mafya buradan çıkar

75
9
yanıtYanıtla
Mehmet.A:

Sakarya ya sakın gelmeyin, maazallah başınıza birşey gelirse üzülürüz

yanıt14
yanıt7
Vatandaş:

Hangisi hayvan . Sen insan görünümlü beşer sen gebersen de dünya bir mikroptan kurtulsa

71
2
yanıtYanıtla
yol gezer:

hangisi hayvan derken hayvanlara haksızlık edilir aslında. hayvan kendi tabiatının gereklerini yerine getirir bu onu alçak yapmaz. ama bu adam alçak. fark var o adam hayvan olamaz. cani olur, alçak olur , ahlaksız olur, kötü tipleme olur . . . . . ama mertebe olarak hayvan olamaz

yanıt15
yanıt0
ÎNSANIN NANKÖRLÜĞÜ:

Yol Gezer arkadaş, Yüce ALLAH senden razi olsun çok güzel ifade etmişsin. Hayvanlar insan varlığı gibi nankör, hain ve saldırgan değiller. Hayvanlar, güçlü his ve hafızaya sahipler ama düşünemezler. Bu nedenle onlar, insanlar gibi sorumlu varlık değiller. Vatandaş, isimli yorumcuda belki aynı tepkiyi farklı hir şekilde vermek istemiştir. Duyarlılığınız için ikinizde sağolun.

yanıt11
yanıt0
Ecdad:

Hangisi büyük bas hayvan acaba??

32
1
yanıtYanıtla
aslan:

kardeşim bu şerefsiz insan kim bulsunlar versinler en ağırından cezayı ve ayrıca şu aşalık insandan kimse alışveriş yapmasın batsın gitin

27
3
yanıtYanıtla
As:

Zaten Müslüman bir insan bundan alışveriş yapamaz. Bu adam İslami şartlara uygun olmayan et satmış oluyor o et yenmez mundar et. Leş yediriyor insanlara. Allah ıslah etsin ıslah olmayacaksa kahru perişan etsin

yanıt0
yanıt0
erkan:

İnsan neden karşılık veremeyen bir canlının canını yakar ki. . kendisi gibi vicdansızlardan dönüm dönüm kaçarken masum bir canlının canını yakar . . ne en önemlisi Yüce Allah''ın onlar için ''''Benim sessiz kullarım '''' dediğini bildikleri halde !!!

28
2
yanıtYanıtla
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title