Haberler

Kavgayı ayırırken kendi silahıyla vurulan polis memurunun organları başkalarına umut olacak

Güncelleme:

Bursa'da kavga olayı ihbarının üzerine olay yerine giden ve kavgayı ayırmak isterken kendi silahıyla başından vurulan polis memurunun beyin ölümü gerçekleşti. Acı haberi alan yakınları yasa boğulurken, ailesi talihsiz memurun organlarını bağışladı.

Bursa'da kavgaya müdahale eden ve çıkan tartışma sonucu beylik tabancasıyla başından vurularak ağır yaralanan polis memurunun beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi organlarını bağışlama kararı aldı.

KAVGAYI AYIRMAK İÇİN GİTMİŞTİ

Yıldırım'a bağlı Yavuzselim Mahallesi'nde bir grup vatandaş, inşaat malzemesi satışı yapan bir iş yerinde kavga etmeye başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine Bursa'da görev yapan polis memuru Alaattin Özdemir, kavgaya müdahale etmek için olay yerine gitti. Kavga edenleri ayırmak için müdahale eden Alaattin Özdemir ile Murat D. arasında tartışma çıktı.

KENDİ SİLAHIYLA VURULDU

Tartışma sırasında polis memurunun belindeki silahı alan Murat D, Özdemir'in kafasına ateş etti. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı polis memuru ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerince Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınırken, şüpheli Murat D. polis ekiplerince gözaltına alınarak Yavuzselim Karakolu'na götürüldü. Burada yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AİLEDEN ZOR AMA TAKDİR EDİLECEK KARAR

Yaralandıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılan ve hemen ameliyata alınan polis memurundan üzücü haber geldi. 3 gündür yoğun bakımda olan Alaattin Özdemir'in beyin ölümü gerçekleşti. Üzücü haberi alan ailesi yasa boğuldu. Özdemir'in ailesi organlarını bağışlama kararı aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beyin Ölümü Haberler

500

Yorumlar (16)

cavid:

Allah rahmet eylesin.

18
0
yanıtYanıtla
ZKD:

Bu vebal, Polisi adliyelerle korkuta korkuta iş yapamaz hale getirenlerindir. polisin elindeki yetki vandaşın meşru müdafa hakkıyla aynı, suça az müdahale etse suçlu, çok müdahale etse suçlu, polis de şaşırdı ne yapacağını. ne yapsın polis o da evine iki lokma parası götürme derdinde, onun da bir ailesi var, sert müdahale yapıp işten uzaklaşmamak, mesleğinden olmamak için bazen bunu canıyla ödüyorlar. bu olay amerikada olsa bu şahıs ölmüştü. bu da adaletteki fark

8
2
yanıtYanıtla
bilmem:

Allahım ailesine güç kuvvet sabır versin işallah çok zor

10
0
yanıtYanıtla
çiçek:

sıkıysa bizim abd polislerini silahını alsında gör bak o zaman türkiye''nin polisleri ise silahlarına sahip çıkamıyor biz abd polisleri olarak şüpheli kişilere şarjörü beynine ve gövdesine boşaltırız

8
1
yanıtYanıtla
Yazıklar olsun:

Bu karaktersizi asın.Allah şehidimize rahmet etsin yakınlarına sabır versin

7
1
yanıtYanıtla
AYHAN AKDEMİR:

PÖLİS ASKER BİZLERİN GUVENLİGİ İCİN VAR ÖLMEK İCİN DEGİL ALLAH RAHMET ETSİN yasalarda eksik var idam olmalı

6
2
yanıtYanıtla
Mehmet:

Allah rahmet eylesin..

3
0
yanıtYanıtla
es:

çok üzücü durum yazık olmuş polise eski yıllardaki polis egitimi şu anda yok polis okullarda egitmenler yeterli bilgiye sahıpmi acaba olaya nasıl yaklaşılır veya müdahele edılır bılınmıyor havaya ateş edıceksin cok kalabalık kavgaya girmiycen takvıye beklıycen memleketin çivisi çıkmış katil manyak dolu idam olmayınca güvenlık yok oldu

2
1
yanıtYanıtla
ÜÇ HARFLİ:

polislik hakkında çok fazla bir bilginizin olmadığı çok açık ve net. resimdeki polis memuru en az 15-20 yıllık polis memuru. yeni başlayan bir memur değil yani olaya nasıl yaklaşılır nasıl müdahale edilir bilir polis meskun mahalde ateş etmez edersede kendine sıkıntı olur siz polisliği tv dizisinde gördüklerinizle karıştırmayın.

yanıt0
yanıt0
Vatandaş!:

Vuran adamın yüzünü neden saklıyorsunuz? Olmamış!

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title