Haberler

Oyuncu Necati Şaşmaz'ın Boşanma Dilekçesinden Çarpıcı Detaylar

Oyuncu Necati Şaşmaz'ın boşanma dilekçesinden çarpıcı detaylar 'Çocuklarımı götürebilir, yurtdışı yasağı konulsun' Oyuncu Necati Şaşmaz eşine boşanma davası açtıİSTANBUL - Oyuncu Necati Şaşmaz, 7 yıllık eşi Nagehan Şaşmaz'a boşanma davası açtı.

Oyuncu Necati Şaşmaz'ın boşanma dilekçesinden çarpıcı detaylar

'Çocuklarımı götürebilir, yurtdışı yasağı konulsun'

Oyuncu Necati Şaşmaz eşine boşanma davası açtı

İSTANBUL - Oyuncu Necati Şaşmaz, 7 yıllık eşi Nagehan Şaşmaz'a boşanma davası açtı. Mahkemeye sunduğu dava dilekçesinde, eşinden toplamda 10 milyon lira maddi ve manevi tazminat talep etti. Çocuklarının velayetini de isteyen Şaşmaz, eşinin yurt dışına çıkarıp bir daha getirmeyebileceği tehlikesi söz konusu olduğunu gerekçe göstererek çocukları hakkında tedbiren yurt dışına çıkış yasağı konulmasını istedi.

Oyuncu Necati Şaşmaz, 7 yıllık eşi Nagehan Şaşmaz'a boşanma davası açtı. Avukatı Altın Mimir aracılığıyla Anadolu Aile Mahkemesi'ne sunduğu boşanma dilekçesinde, tarafların evlilik birliğinin davalı Nagehan Şaşmaz'ın tam ve ağır kusurlu eylemleri neticesinde şiddetli geçimsizlik nedeniyle temelinden sarsılması ile evlilik birliğinin sürdürülebilirliğinin ortadan kalkmasıyla tarafların boşanmalarına karar verilmesi istendi.

Çocukları hakkında tedbiren yurtdışı yasağı istedi

Tarafların müşterek çocuklarının velayetinin babaya verilmesi, mahkemenin aksi kanaatte olması halinde müşterek çocukların velayet hak ve görevinin ortak velayet olarak düzenlenmesi talep edildi. Davalı Nagehan Şaşmaz ile müşterek çocuklarının aynı zamanda Alman vatandaşı olması sebebiyle, müşterek çocukları yurt dışına çıkarıp bir daha getirmeyebileceği tehlikesi söz konusu olduğundan, müşterek çocuklar için Alman pasaportlarına da işlenecek şekilde tedbiren yurt dışına çıkış yasağı konulmasına karar verilmesi talep edildi.

Necati Şaşmaz'dan 10 milyon lira tazminat talebi

Dilekçede, "Davaya konu evlilik birliğinin sona ermesinde mutlak, ağır ve tam kusurlu taraf davalı yan olup müvekkilimiz mezkur evlilikte hem manen hem de madden büyük bir mağduriyet yaşamış/yaşamaktadır. Bu durumda müvekkilin tazminat talep hakkı doğmuştur" denilerek Necati Şaşmaz lehine 5 milyon lira maddi, 5 milyon lira manevi olmak üzere toplamda 10 milyon lira tazminata hükmedilmesi istendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Necati Şaşmaz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (65)

.:

peyyy senin sıfatına

27
2
yanıtYanıtla
ne farkeder...:

tıpsız suratsız . . kım bakarlan sana . . arkan vardı bı bas rol aldın hayatın degıstı yuzde kac emek alın teri sıfır tabıkı

16
10
yanıtYanıtla
lhulhjbljuı:

lan adam müthiş yakışıklı bir adam

yanıt2
yanıt13
Gooogle:

Olaylar gorüldugü gibi değil demekki.. Başka meseleler var. Kadin nasil davasinda madursa talep edebiliyorsa erkekte pekala edebilir. Nabarsa yapsinlar

23
3
yanıtYanıtla
murat:

polat bu hanımın parasınamı muhtaç oldu Gooogle

yanıt4
yanıt3
@@:

Herşey ihtiyaçtan değil o duygusal boşluk yıpranmişlık insana bunu yaptirabilir Mahkemelerdeki tazminat illa taraflarin aç acıkta kalmasiyla alakali değil.. öyle olsaydi zaten her ayrilan tazminat alırdı dimi? Adamin cañina tak etti belki bu şekilde cezalandiriyor. Gidip öldürse niye öldürdün insafsiz dersiniz mahkeme bu kozu verdiyse oda hukuka göre kullaniyor ne varki bunda. ( öldürmeye vs karşiyım) Tazminat davalari hakaret vs bircok şeyde vekillerin sanatçilarin bile sözlu tartişmalarda açtigı şeyler.. neden ihtiyaclarimi var? birçok kişi bunu yapiyor olaya geniş bakmak lazm. Tahrik edilen taraf şiddete başvurmasindansa caydiricilik acisindan böle olmasi mantkli.

yanıt3
yanıt1
PÜFFFF:

ALDATMIŞ DEMEKKİ TAZMİNATI NECATİ İSTİYOSA BAŞKA Bİ AÇIKLAMASI OLAMAZ

25
1
yanıtYanıtla
KURTULUŞ:

MİLLETİN MİLLİ DUYGULARINI SÖMÜREREK MİLYONLARI KAZANDIN. ŞİMDİ DE EŞİNDEN TAZMİNAT İSTEYEREK İNSANLARIN GÖZÜNDE DAHA DA DÜŞÜYORSUN. ERKEKLİKTE VAR MI KADINDAN TAZMİNAT İSTEMEK? ASLINDA SUÇ SENDE DEĞİL SENİ GÜNDEME GETİRENLERDE

12
13
yanıtYanıtla
Bunu da gördük:

Dünya tersine döndü. Erkeğin tazminat istediği nerede görülmüş. Bu kadar mı paraya muhtaçsın

10
14
yanıtYanıtla
alkolik:

karizması yerler altında :D

22
2
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title