Haberler

Bayram ziyareti faciayla sonuçlandı: 1 ölü, 4 yaralı

Güncelleme:

Şanlıurfa'dan yakınlarıyla bayramlaşmak için Adana'la gelen Ok ailesinin bulunduğu otomobil su kanalına uçtu. Araçtaki kadın hayatını kaybetti, eşi ile 3 çocuğu yaralandı.

Adana'da, kontrolden çıkıp su kanalına uçan otomobildeki aynı aileden 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Ailenin bayram ziyareti için Şanlıurfa'dan kente geldiği belirtildi.

Bayram ziyareti faciayla sonuçlandı: 1 ölü, 4 yaralı

Kaza, merkez Sarıçam ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Ok, eşi Sahra (50), kız çocukları Ayşe (11), Keziban ve ismi öğrenilemeyen oğlunu yanına alarak bayram ziyareti için 06 DE 4144 plakalı otomobiliyle Şanlıurfa'dan Adana'ya yola çıktı. Mehmet Ok, Adana'da Sezai Karakoç Bulvarı'na geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybedince kaldırıma çarptıktan sonra atık su kanalına uçtu.

Bayram ziyareti faciayla sonuçlandı: 1 ölü, 4 yaralı

Metrelerce havaya yükselen otomobil kanala uçtuktan sonrada takla atıp durabildi. Otomobilde bulunan Ok ailesi kaza sonrası yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen polis, sağlık ve Can-Kur ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken Can-Kur ekipleri de yaralıları kanaldan çıkartarak ambulanslara taşıdı. Bu arada sağlık ekipleri anne Sahra Ok'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Bayram ziyareti faciayla sonuçlandı: 1 ölü, 4 yaralı

Kazada yaralanan ve durumu ağır olan 1'i çocuk 2 kişi de hemen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kazada yaralanan ve ismini öğrenilemeyen genç, annesinin öldüğünü öğrenince "anne" diye ağlayıp ambulansla gitmek istemedi. Ancak yakınlarının ısrarı üzerine ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza yerinde kız çocuklarının ayakkabıları ve hayatını kaybeden annenin terliği kaldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bayram ziyareti faciayla sonuçlandı: 1 ölü, 4 yaralı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (13)

HOPALI:

kardeşim uzun yol tecrüben yoksa çoluk çocuğu arabaya doldurup felaket yaşatma o zaman toplu ulaşımı tercih edeceksin bayramda hem trafık yoğun birde şöförlüğün zayıfsa maalesef böyle acı olayları yaşıyoruz

6
3
yanıtYanıtla
tan gürkan:

araç kullanımı çevre felaketi ülkeye katkısı yok kullanılan benzin ve yitip giden onca can

1
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

soruşturma başlamış ne soruşturması yahu can gitmiş can soruşturmasımı var

2
0
yanıtYanıtla
mevlut haki:

hyundai pişmanlıktır.

0
2
yanıtYanıtla
ceto:

basin basin sonuna kadar basin ne varsa basin . . . . hey yavrum ya sonrada alinyazisi kader filan dersiniz iyi gene kendi basini yakmis allah muhafaza senin benim sevdiklerimizin basini yakaydi . . . . . . . . . .

1
0
yanıtYanıtla
Cevat:

Acele giden, ECELE GİDER. İlk HATAN, SON HATAN OLUR.. Trafiğin kralı yoktur. KURALI VARDIR. Trafik kurallarına uymayan, TRAFİK CANAVARI OLUR, CAN VERİR, CAN YAKAR. NOKTA.

0
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Türkiyede tiren seyahati fazla yok ki malesef, almanyada istedigin yere gidiyo ICE ve Otubüs. Japonyada öyle ama türkiyede hep araba ve hayvan gibi sürüyorlar malesef. . . .

0
0
yanıtYanıtla
antihirsiz:

esege binemeyen adama ehliyet verirsen sonuc ortada

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bunun imam hatiple ne alakası var zavalli bana ilkokullardan basliyyarak tırafık dersi koysun egitsınler insanları aklın yolu bırdır

0
0
yanıtYanıtla
Hacı:

Türkiyeni 2. Sorunu trafik 1. Mi dedin? Akape, hukuk, adalet

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title