Haberler

Ormanlık Alanda Kozalak Toplamaya Giden Vatandaş, Kesilmiş Kadın Kolu Buldu

Güncelleme:

Edirne'de ormanlık alanda kozalak toplamaya giden bir kişi, ağacın altında gazeteye sarılmış insan kolu buldu. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede ormanlık alana atılan sol kolun bir kadına ait olduğu belirlendi.

Edirne'nin Keşan ilçesinde omuz hizasından kesildikten sonra gazete kağıdına sarılarak ormanlık alana atılmış kadına ait kol bulundu.

KOZALAK TOPLARKEN KESİLMİŞ KADIN KOLU BULDU

Olay, İspat Cami Mahallesi Özgün Yapı Kooperatifi arkasında bulunan ormanlık alanda meydana geldi. Kozalak toplamak üzere ormanlık alana giden bir kişi, ağacın altına gazete kağıdına sarılarak atılmış kesik insan kolunu görerek, durumu polise bildirdi. Olay yerine giden Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları ilk incelemede başka bir yerde omuz hizasından kesildikten sonra ormanlık alana atılan sol kolun, yetişkin bir kadına ait olduğunu belirledi.

KOL, KİMLİK TESPİTİ İÇİN ADLİ TIP KURUMUNA GÖNDERİLDİ

Polis, çevrede yaptığı incelemede ise başka bir bulguya rastlamadı. Cinayete kurban gittiği değerlendirilen kadına ait kesik kol, savcı ve polisin incelemesinin ardından kimlik tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500

Yorumlar (11)

hasan:

hastaneler ampütasyon ameliyatlarında kesilen organı hasta yakınlarına defnetmeleri için veriyorlar diye okumuştum zamanında. böyle bir şey olmuş olabilir. adam uğraşmayıp atmıştır ormana.

6
35
yanıtYanıtla
Ooof of:

Yok artık..Bir yakını dediğin eşi,oğlu,kizidir.Onlarda yapmaz herhalde

yanıt6
yanıt0
yuh:

yok artık daha neler, kol bacak mı verecekler yakınlarına saçmalamayın :))))

yanıt2
yanıt0
01:

kozalak topluyor diye bide görgü tanıklarına ceza keserlerse bak filme

28
2
yanıtYanıtla
KOL GİBİ:

KOLU BULAN VATANDAŞ EBENİN BAHÇESİNE ÇAM DİKTİM ŞİMDİ TOPLA KOZALAKLARINI

3
24
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Hi ne günlere kaldik ya Allahim sen sonumuzu hayirli etsin yarabbim

19
0
yanıtYanıtla
artvin:

belgesel kanallarda vahşi hayvanları izliyoruz ve ürküyoruz o zaman insanla hayvan arasında bir fark yokki ikiside aynı

18
0
yanıtYanıtla
kedi:

insan daha bencil sadece ve keyif için de cinayet işleyebiliyor hayvanlar keyif için cinayet işlemez

yanıt13
yanıt0
pravo:

bu ülkede olmayan ne varki butun vahşet var buralarda butun zulumler var allah bunari kahru perişan etsin anca allah bunarin hakında gelir

yanıt3
yanıt0
Boş Ver:

Hayvanla insanı tartışıyorsunuz farkındamısınız hayvanda beyin yok açlık ve tehdit dışında hiç bir canlıya saldırmaz hayvan ama insanlarda akıl var beyin var

yanıt0
yanıt1
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title